"AMIN"! Danilo Anđušić izazvao buru na društvenim mrežama zbog Miloša Teodosića!
Danilo Anđušić, Foto: Profimedia

nije mogao da prećuti!

"AMIN"! Danilo Anđušić izazvao buru na društvenim mrežama zbog Miloša Teodosića!

Povremeni reprezentativac pružio podršku nekadašnjem saigraču

Objavljeno: 16:18h

Košarkaš Partizana Danilo Anđušić se oglasio na društvenim mrežama povodom odluke selektora košarkaške reprezentacije Srbije da izoastavi sa spiska sada već nekadašnjeg kapitena Miloša Teodosića.

Danilo Anđušić se ovog leta treći put vratio u Partizan, ali je odlukom selektora Svetislava Pešića izgubio status reprezentativca. Odnosno, nije uvršten na širi spisak kandidata za Evrobasket i kvalifikacije za SP.

Danilo Anđušić
Danilo Anđušićfoto: Emilija Jovanović

Tada je na odluku da ne bude pozvan reagaovao emodžijem koji "plače od smeha", jasno dajući do znanja javnosti šta misli o odluci selektora.

Novu priliku da se oglasi na Tviteru Anđušić je dočekao u utorak ujutru, kada je kratko reagovao na tvit sledeće sadržine.

- Nije problem što Teo neće igrati. Problem je način. Ako ti nije bio u planu, kažeš prije priprema "ne računam na njega", "ne uklapa se", itd... A ne pozoveš ga na pripreme, radi 7 dana i odstraniš ga. Tako se ne odnosi prema legendama.

Miloš Teodosić
Miloš Teodosićfoto: Starsport

Na ovaj krtički stav Anđušić je reagovao jednom rečju: Amin.

Tako se Anđušić pridružio svojim kolegama Stefanu Markoviću, Nemanji Nedoviću, Nikoli Kaliniću koji su takođe na društvenim mrežama pružili podršku dugogodišnjem kapitenu reprezentacije Milošu Teodosiću.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.