Gde si bio kad su nam zaklali brata, Željko, veliki Srbine? Delije urnisale trenera Fenerbahčea! (VIDEO)
Foto: Beta

otvoreno pismo s foruma

Gde si bio kad su nam zaklali brata, Željko, veliki Srbine? Delije urnisale trenera Fenerbahčea! (VIDEO)

Na jednom forumu na kome se okupljaju navijači Crvene zvezde je osvanulo otvoreno pismo posle svega što se desilo nakon utakmice sa Fenerbahčeom
Objavljeno: 16:50h

Ogromna prašina se podigla u javnosti i među navijačima, posle besne izjave Željka Obradovića nakon poraza njegovog Fenerbahčea od Crvene zvezde, kada je na konferenciji za medije prozvao čelnike Crvene zvezde i njene navijače zbog ponašanja tokom meča.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Najtrofejniji evropski trener je tom prilikom rekao da je iznerviran navodnim skandiranjima da je Turčin i vređanjem, ali da ga je još više pogodilo što niko iz kluba nije reagovao.

Željko Turčine, napušiš se ku*čine! Zbog ove rečenice Žoc je poludeo na pres konferenciji i žestoko isprozivao Zvezdu! (VIDEO)

To njegovo obraćanje je izazvalo ogromnu pažnju, pre svega, jer ima dosta ljudi koji tvrde da nisu čuli da je neko vređao njega, već da su te, u svakom slučaju nedopustive uvrede izgovarane na račun Bogdana Bogdanovića.

Oglasio se Nebojša Čović povodom vređanja Obradovića! Ko se nadao ovakvoj izjavi?

Tim povodom je na jednom forumu na kome se okupljaju navijači Crvene zvezde, objavljeno otvoreno pismo srpskom treneru, a koje vam prenosimo u celosti.

Radonjić je jednim gestom posle utakmice sa Fenerbahčeom pokazao koliko je veliki čovek!

foto: Saša Pavlić Koky

- Ne možemo a da ne prokomentarišemo još jednom izjavu najtrofejnijeg evropskog stručnjaka Želimira Obradovića nakon poraza, koji očigledno sa njegove strane nije bio planiran (kao neki porazi ranijih godina u Beogradu), a koji je očito jako zaboleo jer su ga POŠTENO ostvarili crveno a ne crno-beli, jer on nije, kako sam kaže Zvezda, on je - Partizan.

E pa gospodine Obradoviću, pošto ne znate da podnesete častan poraz već svoju sujetu ispoljavate u Beogradu, obraćajući se ljutito navijačima Crvene zvezde koji Vas NI JEDNOM TOKOM MEČA NISU POMENULI, pomenućemo Vam sada neke stvari, Vama, velikom Srbinu, većem od svih nas koji smo napunili dvoranu Aleksandar Nikolić, a ni jednom Vas, ponavljamo, nismo sinoć pomenuli! U vezi sa tim, nećemo Vam više persirati i obraćati se sa poštovanjem jer to nisi zaslužio, veći Srbine od svih nas, ali po licemerju!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.