OSTAVIO SVE BEZ TEKSTA: Zagriženi Grobar pričao u SUPERLATIVIMA o Zvezdi! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

LEGENDA PRED VELIKI DERBI

OSTAVIO SVE BEZ TEKSTA: Zagriženi Grobar pričao u SUPERLATIVIMA o Zvezdi! (VIDEO)

Opšte je poznato da su crveno-beli u dosadašnjih sedam puta u ovom takmičenju poraženi od turskog velikana
Objavljeno: 22:49h

RADONJIĆEVA KAZNENA EKSPEDICIJA: Zbog ovoga i NAJVEĆI TIMOVI EVROPE treba da se plaše Zvezde! (VIDEO)

- Još jedna utakmica protiv tima koji je verovatno u ovom trenutku u najboljoj formi od svih, sa jasnim idejama u napadu. Imaju ono što je prepoznato od svih, da imaju najbolju publiku, najbolji ambijent. Igrači zaslužuju tu podršku, jer daju sve od sebe - započeo je Obradović.

Za trenera crveno-belih imao je samo reči hvale, istakavši da mu je drago što je izrastao u tako dobrog stratega.

- Svaka utakmica sa Zvezdom je drugačija. U ovom momentu su u izuzetno dobroj formi. U svakom slučaju, verujem da je čovek koji je najzaslužniji za sve ovo što Zvezda radi Dejan Radonjić. Odličan trener, izvanredan čovek, retko je u današnje vreme videti nekog ko se tako lepo ponaša i govori o svima ostalima na taj način. Meni je drago što sam još, dok je bio igrač, prepoznao da može da bude dobar trener. Ovom prilikom želim da mu čestitam na svemu što je uradio do sad sa Crvenom zvezdom - naveo je Obradović i izrazio zadovoljstvo što se na teren vratio Bogdanović.

- To je veoma važno za nas. Jedan od veoma retkih igrača u našem timu, ali kao što uvek pričamo, jedan košarkaš može da promeni mnogo, ali je bitno da ekipa deluje kao što želimo, poput ovog poslednjeg meča sa Bešiktašem - rekao je Obradović i za kraj naveo da su mnogi velikani pali pod obručima "Pionira" i "Arene", stoga ne smatra svoje igrače za favorite.

(U. M.)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.