NENORMALNO: Belgijanci se slažu da se utakmica registruje sa 20:0 ako se ne pojave, ali ZA NJIH!
Boban Marjanović, Foto: Espreso/Emilija Jovanović

šta je s mozgom?

NENORMALNO: Belgijanci se slažu da se utakmica registruje sa 20:0 ako se ne pojave, ali ZA NJIH!

Ubrzo su se pojavile spekulacije da gosti neće hteti da igraju ni večeras pa da postoji mogućnost da utakmica bude registrovana službenim rezultatom

Objavljeno: 08:08h

Košarkaška reprezentacija Srbije je sinoć u niškom "Čairu" ugostila Belgiju ali umesto igračke drame, videli smo potpuno drugu - bolje rečeno nismo je videli, ali smo je dobili jer je u dvorani nestalo struje pa je utakmica prekinuta, a na kraju nije ni odigrana.

Duel kvalifikacija za Svetsko prvenstvo odložen je za dan kasnije, ponedeljak u 19 časova, pošto Belgijanci nisu hteli da igraju kada je dvorana opet dobila električnu energiju, sat vremena posle nestanka struje.

1 / 5 Foto: Espreso/Emilija Jovanović

Ubrzo su se pojavile spekulacije da gosti neće hteti da igraju ni večeras pa da postoji mogućnost da utakmica bude registrovana službenim rezultatom 20:0 za Srbiju.

Sada stiže informacija o još većem šoku. Naime, Belgijanci smatraju da bi bilo pravdeno da utakmica bude registrovana sa 20:0, ali u njihovu korist!

- Nakon sat vremena svetla nisu bila upaljena. Srbi su želeli da nastave da igraju, ali nije bilo ni govora o tome. Nakon što kvar nije popravljen ugasila se i klima, a tim menadžer Žak Stas je intervenisao kod FIBA i sudije su odložile meč - navodi belgijski "Njusblad" i prenosi da je Košarkaški savez Belgije siguran da će utakmica biti registrovana sa 20:0 za njihov tim.

Košarkaška reprezentacija Srbije
foto: Espreso/Emilija Jovanović

- U normalnim uslovima ovo je predaja meča i pobeda Belgije (0:20). Srbi žele da nastave u ponedeljak, ali Belgijanci odbijaju i pobrinuće se da sigurno bude usvojena žalba. Nakon pobede u Bergenu nad Slovačkom "Lavovi" su već u drugoj fazi kvalifikacija, ali utakmica je bitna jer se rezultati mečeva sa Srbijom i Letonijom prenose u odlučujuću grupu - navodi se u članku "Njusblada".

FIBA je već odlučila da se meč nastavi, a ukoliko Belgijanci kao što je najavljeno ne dođu na meč "Orlovi" će upisati pobedu službenim rezultatom 20:0.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.