Kome od igrača Fenerbahčea se Simonović obradovao i kome je poručio: Vidimo se? (VIDEO)

BLISKI SUSRET POSLE TRENINGA

Kome od igrača Fenerbahčea se Simonović obradovao i kome je poručio: Vidimo se? (VIDEO)

Košarkaš Crvene zvezde je na ulasku u tunel naišao na neka poznata lica
Objavljeno:

Ostao je Marko Simonović duže u razgovoru sa novinarima po završetku treninga u Kombank areni, a igrači Fenerbahčea su već počeli da izlaze na parket pred početak svog treninga. Naravno to je bila prilika za susret sa njemu dragim licima, drugovima, ali i starim rivalima. Zvezdin krilni košarkaš najviše se obradovao drugu iz reprezentacije Bogdanu Bogdanoviću koji je među prvima izašao na teren.

Simonović je dotrčao do njega na putu do svlačionice i srdačno se izgrlio sa njim, ostao nekoliko minuta u razgovoru, a onda su jedan drugom samo poručili "Vidimo se", pomalo simbolično s obzirom da će verovatno u petak voditi ljutu bitku. Ispred tunela se sreo i sa nekadašnjim igračem crveno-belih i miljenikom Delija Perom Antićem, a onda je naišao i Jan Veseli. Prijateljski pozdrav nije izostao između momaka koji će se naći na suprotnim stranama za manje od 24 sata.

Na ulasku u tunel došlo je do susreta Marka Simonovića i košarkaša Fenerbahčea, a evo kako ih je on dočekao i kome je poručio "Vidimo se".

Posted by Espreso Sport on Thursday, November 5, 2015

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.