DVE UTAKMICE, DVE POBEDE, A OPET NEZADOVOLJNI: Srpski baksetaši izneli svoje utiske posle uvodnih trijumfa!
Basket 3x3, Foto: Profimedia

imaju visoke ambicije

DVE UTAKMICE, DVE POBEDE, A OPET NEZADOVOLJNI: Srpski baksetaši izneli svoje utiske posle uvodnih trijumfa!

Srbija će naredna dva meča na šampionatu sveta igrati u četvrtak, prvo protiv Brazila od 12.20, a potom od 14.00 protiv Francuske

Objavljeno:

Kapiten reprezentacije Srbije u basketu 3x3 Dejan Majstorović rekao je da njegova ekipa nije zadovoljna kako je odigrala prva dva meča na Svetskom prvenstvu

- Nismo zadovoljni načinom na koji smo igrali danas obe utakmice, a igrali smo protiv dve veoma snažne ekipe fizički i imali smo problema da ih zaustavimo pod košem, kao i da zagradimo koš - rekao je Majstorović, prenosi Košarkaški savez Srbije.

- Bitno je da smo pokazali karakter u oba basketa iako smo umeli da gubimo i sa po 5-6 poena razlike. Na kraju smo ostvarili dve veoma važne pobede za nas i nadamo se da ćemo podizati formu iz dana u dan - dodao je on.

Basketaši Srbije su danas u prva dva kola Grupe A Svetskog prvenstva u Antverpenu pobedili Novi Zeland i Portoriko identičnim rezultatom 21:19.

Srbija će naredna dva meča na šampionatu sveta igrati u četvrtak, prvo protiv Brazila od 12.20, a potom od 14.00 protiv Francuske.

Prva ekipa iz grupe ide direktno u četvrfinale, dok će drugoplasirana i trećeplasirana ekipa igrati baraž meč za plasman u četvrfinale.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.