MISTERIOZNA PORUKA! Da li je Partizan već otkrio na koga računa naredne sezone? (FOTO)
Košarkaši Partizana, Foto: Emilija Jovanović

MNOGIMA JE ZAPALO ZA OKO!

MISTERIOZNA PORUKA! Da li je Partizan već otkrio na koga računa naredne sezone? (FOTO)

Crno-beli su na društvenim mrežama podelili montažu na kojoj su trener Željko Obradović i još osam košarkaša

Objavljeno: 17:18h

Navijači Partizana dobili su danas najlepšu moguću vest, pošto je Evroliga odlučila da crno-belima dodeli specijalnu pozivnicu za igranje u sezoni 2022/23.

Partizan je to obelodanio putem zvaničnih profila na društvenim mrežama, gde je podeljena montaža na kojoj su trener Željko Obradović i još osam košarkaša uz logo Evrolige i natpis "Vratili smo se" na engleskom jeziku.

Na montaži su pored Željka još i kapiten Rade Zagorac, Kevin Panter, Aleksa Avramović, Zek Ledej, Jam Madar, Alen Smailagić, Balša Koprivica i Uroš Trifunović.

Mnogima je zapalo za oko i da nema mnogih košarkaša, čak osam od onih koji su i dalje navedeni na zvaničnom sajtu kao igrači Partizana. Među njima ima i onih kojima ističe ugovor, ali i onima koji imaju sa crno-belima višegodišnje ugovore.

Na montaži nije bilo mesta za Tristana Vukčevića, Matijasa Lesora, Gregora Glasa, Dušana Miletića, Dalasa Mura, Rodionsa Kuruca, Đorđija Jovanovića i Nemanju Dangubića.

Poznato je da Kuruc napušta Partizan i da je još tokom sezone otišao iz kluba, da sa Dalasom Murom neće biti produžena saradnja, a ugovor ističe i Nemanji Dangubiću, koji u finišu sezone nije dobijao priliku da igra uopšte, pa ovo može da bude i jasna poruka da potraži novu sredinu.

Podsetimo i da ugovor takođe ističe i Radetu Zagorcu, ali se on našao na montaži.

Ostaje sada misterija da li je samo grafički dizajner crno-belih slučajno odabrao baš ovih osam igrača, a izostavio sve ostale, ili je već sada Partizan skrivenom porukom nagovestio na koga računa za narednu sezonu u kojoj će posle osam godina igrati u Evroligi.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.