BUDUĆNOST VEĆ NAŠLA ZAMENU ZA DŽIKIĆA: Isplivala 2 kandidata, glavni cilj osvajanje ABA lige!
Ko će ostati, a ko otići: Košarkaši Budućnosti, Foto: Starsport©

ambiciozno!

BUDUĆNOST VEĆ NAŠLA ZAMENU ZA DŽIKIĆA: Isplivala 2 kandidata, glavni cilj osvajanje ABA lige!

Podgoričane očekuje i ozbiljna rekonstrukcija igračkog kadra

Objavljeno: 15:48h

Srpski treneri Vladimir Jovanović i Nenad Čanak kandidati su za novog trenera Budućnosti nakon rastanka sa Aleksandrom Džikićem.

Nije uspeo Aleksandar Džikić da vrati titulu u Podgoricu i sa klupe dovede Budućnost do trofeja ABA lige. Ipak, srpski trener učinio je ono što se od njega očekivalo - šampionski naslov u Crnoj Gori je odbranjen, ali to nije bilo dovoljno za produžetak saradnje sa Plavima.

Crnogorski mediji uveliko pišu o ozbiljnoj rekonstrukciji igračkog kadra, ali će serija pojačanja početi tek nakon imenovanja novog trenera. Spisak kandidata je podugačak i još uvek nije kristalno jasno ko bi mogao na klupu Podgoričana.

"Vijesti" prenose da je glavni Petar Mijović. Crnogorski stručnjak je u nekoliko navrata "uskakao" na klupu Budućnosti kada je ona bila upražnjena. Ipak, činilo se da uprava Podgoričana želi "zvučnije" ime.

Takva situacija je i danas, te se u Morači nadaju eventualnom dolasku Zvezdana Mitrovića ili Duška Ivanovića iako u ovom momentu njihov angažman deluje kao nerealna opcija.

NIKOLA JANKOVIĆ PONOVO U ABA LIGI: Bivši centar Partizana našao novi angažman!

Na spisku potencijalnih trenera nalaze se i dva srpska tručnjaka. Vladimir Jovanović se nedavno rastao sa Megom, a sada se dovodi u vezu sa podgoričkim velikanom. Kao poslednja opcija Crnogorci navode Nenada Čanka koji je oduševio Evropu odličnim rezultatima na klupi Lijetkabelisa.

Evropski mediji javljaju o interesovanju i za Porfika Fisaka iz Gran Kanarije, ali Budućnost nije raspoložena za angažovanje stranog trenera.

GOTOVA DŽIKIĆEVA PRIČA U PODGORICI: Trener NAPUSTIO Budućnost bez ijedne reči!?

Turbulentno leto svakako očekuje upravu Budućnosti. Klub su već napustili Kendrik Peri i Džastin Kobs, dok je sudbina Danila Nikolića, Petra Popovića, Zorana Nikolića i mnogih drugih pod znakom pitanja.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.