Denver opet nije iskoristio odličnog Jokića, Bjelica izgubio u poslednjoj sekundi, Bobi prvi put igrao 10 minuta! (VIDEO)
Foto: AP/Fonetap

Sva trojica izgubili

Denver opet nije iskoristio odličnog Jokića, Bjelica izgubio u poslednjoj sekundi, Bobi prvi put igrao 10 minuta! (VIDEO)

Nagetsi poraženi od Sakramenta uprkos novoj sjajnoj igri srpskog reprezentativca
Objavljeno: 09:06h

Sva trojica srpskih košarkaša u NBA su se prethodne noći našli na parketu i sva trojica su tugovali na kraju jer su njihovi timovi zabaležili poraze.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Nikola Jokić ponovo je bio sjajan u redovima Denvera, ali to nije pomoglo da se izbegne poraz od Sakramenta 120:113, predvođenog sjajnim Demarkusom Kazinsom.

Srpski reprezentativac je za 28 minuta na parketu postigao 18 poena, imao 7 skokova i 5 asistencija uz po jednu ukradenu loptu i blokadu. Efikasniji od njega kod Nagetsa bio je samo Galinari sa 24 poena.

Ipak, to nije bilo dovoljni da se zaustavi Kazins koji je postigao 31 poen i uz pomoć Kolisona sa 26 koševa predvodio Kingse do trijumfa.

Nemanja Bjelica i njegova Minesota su doživeli šok u duelu sa jednim od najslabijih timova lige, Filadelfijom i to 0,2 sekunde pre kraja.

Dok su svi očekivali, pa i cela dvorana da će Džoel Embid kao najbolji igrač Seventisiksersa uputiti poslednji šut za pobedu, on je loptu prosledio Robertu Kovingtonu, a ovaj je pogodio za 93:91.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.