Vučević je teška mašinerija! Minesota je poražena, a šta je to radio Nemanja Bjelica? (VIDEO)
Foto: AP

14 minuta na terenu

Vučević je teška mašinerija! Minesota je poražena, a šta je to radio Nemanja Bjelica? (VIDEO)

Nikola Vučević dominantan, Nemanja Bjelica skroman, Marjanović ni na klupi...
Objavljeno:

Sparsi su mogli do pobede još u četiri deonice igre, ali se Lenardov ofanzivni skok na 11 sekundi do kraja nije pretvorio u koš. A onda je Atlanta produžetak otvorila sa dve vezane trojke i tako stekla veliku i nedostižnu prednost.

Odličnu partiju iza sebe imao je i Tim Hardavej džunior sa 29 koševa, dok Sparsima nisu pomogli ni 27 poena i 13 skokova Lamarkusa Oldridža i 22 koša i šest asistencija Tonija Parkera.

Detroit je ipak uspeo da izađe kao pobednik iz gostovanja Majamiju. Lišeni pomoći dvojice najboljih igrača, Hasana Vajtsajda i Gorana Dragića, igrači Hita nisu mogli mnogo. Ali, pružili su dovoljno jak otpor da iz Detroita izvuku i poslednju kap znoja - 107:98.

Andre Dramond ponovo je dominirao reketima sa 25 poena i 18 skokova, dok je Kentavijus Kaldvel Poup dodao još 23-6-5. U domaćim redovima Džejms Džonson ubacio je 20, Vejn Elington 18, a Džoš Ričardson 13 poena, uz osam završnih dodavanja. Boban Marjanović ponovo nije bio ni na klupi za rezervne igrače.

Los Anđeles Lejkersi nisu se dobro proveli protiv Toronta. Konačni rezultat nije bio tako strašan (123:114) koliko je sam dvojac Derozan - Lauri prkosio svim zakonima.

Jer, ubitačni tandem Reptorsa skupio je zajedno čak 72 poena, 10 skokova i 10 asistencija! S tim što je prvi imao 31-1-3, a drugi 41-9-7!

Dakle, samo njih dvojica gotovo dve trećine koševa celog tima. Lejkersi su na kraju imali čak 15 ubačenih trojki, uz 28 poena D'Anđela Rasela i 26 koševa Nika Janga, koji su zajedno smestili čak 13 dalekometnih pucnjeva. Ali, sve to bilo je premalo za snažni Toronto.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.