VEĆ SE PODIŽE ATMOSFERA ZA PETU UTAKMICU: Košarkaši Partizan trenirali, a u hali je bila neuobičajena scena! VIDEO
Košarkaši Partizana, Foto: Emilija Jovanović

VEĆ SE PODIŽE ATMOSFERA ZA PETU UTAKMICU: Košarkaši Partizan trenirali, a u hali je bila neuobičajena scena! VIDEO

Peti meč finalne serije na programu je u ponedeljak od 20 sati, a domaćin je Crvena zvezda

Objavljeno:

Košarkaši Partizana uspeli su da nadoknade zaostatak u finalu ABA lige od 2:0 i da uvedu seriju u odlučujuću, petu utakmicu. Tenzije među navijačima dva tima su velike, pa je viđena jedna situacija koja nije baš uobičajena - pripadnici policije bili su prisutni u hali tokom treninga crno-belih.

Jedan od razloga je možda obezbeđivanje hale od navijača Crvene zvezde, koji su se okupili ispred dvorane u 17.30h kako bi dali podršku svojoj ekipi pred poslednji meč u abaligaškoj sezoni.

Dvojica policajaca koji stoje na ulazu u dvoranu mogu se videti su na snimku klupske televizije crno-belih.

Alen Smailagić je tokom treninga govorio za klupsku televiziju i rekao da će ekipa dati sve od sebe da ostvari što bolji ishod.

- Imamo fizioterapeute koji nam pomažu pri oporavku. Spremamo se za meč, ne znamo kakav će da bude ishod, mi ćemo da se borimo, da damo sve od sebe i videćemo ko će da pobedi na kraju.

Gregor Glas je pohvalio pristup ekipe u četvrtom meču i rekao da je to recept i za petu utakmicu.

- Iza nas je dobra utakmica, mislim da je pristup bio pravi. Sad je na nama da bude ovako i u petoj utakmici. Da krenemo iz agresivnosti, u napadu pametno i nadam se da će da se završi na što bolji način za nas - bile su reči Glasa, koji je potokom prokomentarisao i teške uslove u "Pioniru", gde je po pravilu jako vruće:

- Kako god da bude, mi moramo to da prihvatimo i da odigramo što bolje. Nadam se samo da neće biti klizavo kao u trećem meču, a na sve ostalo se spremamo.

Peti meč finalne serije na programu je u ponedeljak od 20 sati, a domaćin je Crvena zvezda.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.