Novi tripl-dabl Vestbruka, kada se igra derbi u Teksasu, tuča ne sme da izostane! (VIDEO)
Foto: AP

NBA LIGA

Novi tripl-dabl Vestbruka, kada se igra derbi u Teksasu, tuča ne sme da izostane! (VIDEO)

Burno veče u NBA ligi...Vestbruk dominirao, utakmicu Hjustona i Dalasa obeležila tuča
Objavljeno: 08:41h

Džejms Harden postigao je 34 poena uz 11 asistencija iako nije igrao poslednju četvrtinu u ubedljivoj pobedi Hjustona u Dalasu.

Bek Rokitsa je bio samo jedan u nizu koji je dobio tehničku na ovom meču. Hardena je iznervirao jak faul Endrua Boguta sredinom druge četvrtine krajem serije 16:0 za goste kojom je Hjuston izjednačio rezultat na 37:37.

foto: AP

- Saplitali su nas, ni igrači ni treneri nisu bili profesionalci, nisu pokazali nikakvo poštovanje. Ne znam šta je njihov problem, ali mislim da nas je naterao da odigramo bolje. Pokušali su sa jeftinim udarcima i samo nas probudili, nakon čega je sve bilo rešeno - rekao je Harden.

Krilo Rokitsa Trevor Ariza je izbačen iz igre zbog druge tehničke posle treće četvrtine, kada su sodije svirale čak pet, a posle utakmice je čekao ispred svlačionice centra Meveriksa Salaha Mejrija. Obezbeđenje je moralo da se potrudi da dvojica igrača ne dođu u kontakt. - Ovo nije bila košarka, ovo je loše. Dva tima igraju četiri puta po sezoni, imali smo bitke i u prošlosti. Moramo biti bolji od ovoga. Imali smo priliku da sve kanališemo u košarku, ali nismo to uradili - rekao je bek Dalasa Vesli Metjuz. Hardena su pratili Rajan Anderson sa 22 poena, Erik Gordon sa 13, te Nene Ilario sa 12 uz osam skokova, dok je Mevse predvodio Harison Barns sa 21 poenom, dok je Metjuz ubacio 19, a Dirk Novicki dodao sedam.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.