Nema laži i prevare! Radonjić tvrdi - ovo će se dugo pamtiti! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

zadovoljan

Nema laži i prevare! Radonjić tvrdi - ovo će se dugo pamtiti! (FOTO)

- Ovo je sigurno veliki rezultat, pobede koje smo ostvarili i igre koje smo pružili. Vidite kakva se iznenadjenja dešavaju, a mi smo tu stabilni sa tendencijom da pravimo uspehe
Objavljeno: 22:10h

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da su njegovi košarkaši ostvarili veliku pobedu protiv Real Madrida i da će se ekipa truditi da nastavi sa dobrim rezultatima u Evroligi ove sezone.

Da li je moguće da je OVO zasmetalo treneru velikog Real Madrida?

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! - Za nas je svaka pobeda Evroligi velika, izuzetna. Veoma sam zadovoljan što smo još jednom dobro igrali. Kada se dobije Real, naravno da se navijačka strast diže do maksimuma, što je i normalno. Ali, mi koji smo na poslu moramo da računamo drugačije, trezveno - rekao je Radonjić novinarima posle utakmice.

Ko bi rekao da će Delije skandirati ovo ime posle pobede nad Realom? (VIDEO) Zvezda je ostvarila veliku pobedu u 14. kolu Evrolige, pošto je u Beogradu bila bolja od Real Madrida sa 82:70. To je šesti trijumf u 14 utakmica crveno-belih u Evroligi.

NO ĐANI NO PARTY U SVLAČIONICI ZVEZDE! Dok Simon daje izjavu, Kuzma pao u sevdah! (VIDEO)

Radonjić je naveo da je zadovoljan igrom svoje ekipe, za koju je rekao da je bila pametna, koncentrisana, odgovorna i bez mnogo grešaka. - Ovo su bolji protivnici od nas, to je iskreno i istinito. Nema laži i prevara, dizanja i spuštanja, pravimo velike rezultate i ove sezone, za sada. Trudićemo se da bude još, a tek ćemo videti dokle će to da nas dovede. Ovo su neverovatna opterećenja. Pokazali smo da svima možemo da budemo ravnopravni, iako ćemo negde da gubimo, a negde da dobijamo - kazao je trener crveno-belih.

Delije BAKLJAMA ZAPALILE Pionir! Proslava pobede nad Realom će se dugo slaviti! (VIDEO) Radonjić je pohvalio ambijent u hali "Aleksandar Nikolić" i naveo da će se o njemu "još dugo" pričati.

Jović i Gudurić u TRANSU! Zvezda slavila pobedu kao nikada do sada! (VIDEO) On nije želeo mnogo da govori o ekipi CSKA, narednom protivniku u Evroligi, s obzirom na to da će crveno-beli pre toga igrati protiv Cedevite u Jadranskoj ligi.

PIONIR JE MESTO GDE VLADA ANARHIJA! Kralj položio krunu pred Zvezdom! (FOTO) (VIDEO)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.