ZAMALO GA ZGROMIO! Obradović urlao na Avramovića, žučno ga psovao! (VIDEO)
Željko Obradović, Foto: Starsport

OVO JE MNOGIMA PROMAKLO!

ZAMALO GA ZGROMIO! Obradović urlao na Avramovića, žučno ga psovao! (VIDEO)

Trener Partizana nije mogao da sakrije nezadovoljstvo, pa je bes iskalio na Avramoviću

Objavljeno: 09:30h

Košarkaši Partizana su na šokantan način ispali iz Evrokupa, a posle poraza od Burse, Aleksa Avramović je bio jedan on onih koji imaju najviše za čime da žale.

Iako je meč završio kao najefikasniji sa 23 poena, bek Partizana je odigrao očajnu završnicu koja je crno-bele na kraju košata četvrtfinala.

Sve je krenulo kod rezultata 79:74 kada je Avramović imao čisto polaganje da završi utakmicu, ali je umesto toga izabrao da zakuca i nije uspeo. Zatim je promašio jedno slobodno bacanje kod rezultata 81:77, posle čega su gosti stigli na 82:79 i na jedan posed.

Avramović je Željka Obradovića dodatno iznervirao i na 9,7 sekundi do kraja utakmice, u trenucima kada je Jam Madar napravio faul u napadu i dozvolio Turcima da imaju poslednji napad.

Bursa je, naime, tražila tajm-aut, a Avramović je prvi otrčao ka njihovoj klupi i stao pored Dušana Alimpijevića. Usledilo je manje koškanje, reagovale su sudije, a bek Partizana je dobio ukor od Obradovića koji je vikao na njega "Pa šta ti radiš, bre, stalno?"

Bursa je u tom poslednjem napadu pogodila trojku i odvela meč u produžetak, a tamo su nastavili sa sjajnim šuterskim akcijama posle kojih su dobili 103:95 i tako zakazali duel sa Cedevitom Olimpijom.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.