Jokić dobar, ali nije mogao opet jako protiv Klipersa, Kazins popio kaznu, pa izašao na parket razvalio Portland! (VIDEO)
Foto: AP

Monstruozni Demarkus

Jokić dobar, ali nije mogao opet jako protiv Klipersa, Kazins popio kaznu, pa izašao na parket razvalio Portland! (VIDEO)

Srpski reprezentativac je posle nekoliko odličnih utakmica sada bio nešto slabiji u porazu od favorita
Objavljeno: 09:20h

Potpuno je ludilo viđeno u poslednjim sekundama meča Hjustona i San Antonija koji je na kraju pripao Sparsima 102:100. Peti Mils je 12,5 sekundi postigao koš koji je na kraju rešio pobednika, ali pre toga su Roketsi imali dva napada sa promašenim šutem za tri poena, a Manu Đinobili sa penala propustio da potvrdi pobedu.

Lenard je predvodio "mamuze" u derbiju Teksasa sa 21 poenom, a OIdridž je postigao 17, dok je uzalud na kraju Džejms Harden postigao 31 poen.

Milvoki je uspeo da natera šampione da igraju produžetak i krvavo zarade svoju pobedu 114:108. Lebron Džejms je imao fantastično veče u šutu s distance i upravo je njegova trojka 24 sekunde pre kraja dodatnih 5 minuta prelomila utakmicu.

Najbolji igrač Kavalirsa je ubacio 34 poena i sakupio 12 skokova, a Kajri Irving je postigao 28, dok su kod Baksa Džabari Parker sa 30 i Adetokunbo sa 25 bili bolji od ostalih.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.