DEJAN RADONJIĆ OBRADOVAO SVE NAVIJAČE ZVEZDE: Posle ove informacije svi će biti optimisti pred finiš sezone!
Dejan Radonjić, Foto: Marko Đoković

sad će biti drugačije

DEJAN RADONJIĆ OBRADOVAO SVE NAVIJAČE ZVEZDE: Posle ove informacije svi će biti optimisti pred finiš sezone!

Pošto je ekipa dugo bila odsutna iz Beograda, praktično nije bilo mnogo prilike da se razgovara sa šefom stručnog štaba crveno-belih o utakmicama protiv Albe u Berlinu, Bajernu u Minhenu i Žalgirisa u Kaunasu

Objavljeno: 18:59h

Došlo je vreme da se spusti zavesa na ligaški deo Evrolige. Za Crvenu zvezdu to znači oproštaj na domaćem parketu protiv aktuelnog šampiona Evrope - Anadolu Efesa.

Utakmica beogradski sastav ova utakmica nema rezultatski značaj u smislu daljeg prolaza u Evroligi, ali to ne znači da motivacije nema da se naplate računi iz Istanbula i pokuša da se nadigra evropski šampion.

- Holins je u određenom trenažnom procesu, na dan utakmice videćemo da li ćemo i koliko moći da računamo na njega. Majk Cirbes i Branko Lazić i dalje su u procesu oporavka - poručio je Radonjić.

KK Crvena zvezda, Dejan Radonjić
foto: Starsport©

Stručni štab bi za ovu utakmicu mogao da računa na Ostina Holinsa koga nije bilo još od pobede nad Makabijem iz Tel Aviva pre bezmalo mesec dana. To je u najavi utakmice poručio trener Dejan Radonjić.

- Igramo protiv aktuelnog prvaka Evrope, koji u nastavku evroligaškog takmičenja ima mogućnost da odbrani titulu. Potpuno je jasno o kom se kvalitetu tu radi. Daćemo sve od sebe kako bismo parirali ekipi Efesa, mada to nije nimalo lako i svesni smo toga. Trudićemo se da dobrom igrom pred našim navijačima završimo ovogodišnje izdanje Evrolige - priča Radonjić i dodaje:

1 / 5 Foto: Starsport©

- Smatram da je prirodno da postoji adekvatna motivacija s obzirom da se radi o evroligaškom protivniku i meču. Opet, igramo protiv šampiona Evrope, koji može to da ponovi i ove godine. Igramo pred našim navijačima, što ne treba zaboraviti. Pokušaćemo da ispariramo Efesu i probamo da meč završimo zadovoljni. Za šta će to da bude dovoljno – videćemo".

Pošto je ekipa dugo bila odsutna iz Beograda, praktično nije bilo mnogo prilike da se razgovara sa šefom stručnog štaba crveno-belih o utakmicama protiv Albe u Berlinu, Bajernu u Minhenu i Žalgirisa u Kaunasu, gde nije bilo uspeha. A, da li ostaje žal za propuštenim šansama, konkretno protiv Albe i Žalgirisa?

- Ovo nije najbolji momenat da se prave analize tog tipa, jer tu su bile situacije koje su nas uvele u nezgodnu situaciju, da smo iz odličnog statusa u jednom meču ostali bez jednog, pa onda u sledećem bez i drugog važnog igrača, Cirbes je već neko vreme van stroja. Ušli smo u taj niz utakmica značajno oslabljeni, bili smo spremni da odigramo najbolje što možemo, ali ako bismo analizirali malo dublje mogli bismo da pričamo i o prvom kolu, kada smo igrali bez petorice igrača. O tome treba nešto konkretno i precizno reći posle utakmice sa Efesom -

Dejan Radonjić, Košarka, Sport, KK Crvena zvezda
foto: Starsport

Crvenu zvezdu posle meča sa Efesom čeka utakmica protiv FMP u dvorani Aleksandar Nikolić, zatim gostovanje Budućnosti u subotu, pa Borcu u Čačku 20. aprila. Za kraj ligaškog dela regionalnog takmičenja ostaje Igokea kod kuće 23. aprila, zatim kraća pauza dok se završi prva faza plej-ofa, pa se i Zvezda uključuje u doigravanje od polufinala.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.