BIVŠI KOŠARKAŠ ZVEZDE NIJE MOGAO DA ZADRŽI SUZE: U ŠOKU je zbog smrti svog velikog PRIJATELJA, puno sam ga voleo!
Ljubodrag Duci Simonović, Foto: Filip Plavčić

TUGA

BIVŠI KOŠARKAŠ ZVEZDE NIJE MOGAO DA ZADRŽI SUZE: U ŠOKU je zbog smrti svog velikog PRIJATELJA, puno sam ga voleo!

Bio mi je kao stariji brat. Bili smo više od saigrača. Da, bio mi je brat

Objavljeno:

Proslavljeni jugoslovenski košarkaš Petar Skansi preminuo je danas u 78. godini, avest o njegovoj smrti teško je podneo i njegov nekadašnji saigrač Ljubomir Duci Simonović.

Bivši košarkaš Crvene zvezde i reprezentacije Jugoslavije je plačući primio vest i za hrvatski Index istakao koliko mu Skansi znači.

- Bio mi je kao stariji brat - počeo je Simonović za Index i kroz suze nastavio:

- Puno sam ga voleo. Bio mi je kao stariji brat. Bili smo više od saigrača. Da, bio mi je brat. Ne mogu da verujem, koliko je moje braće iz Ljubljane već otišlo.... Ćosa, o Rajkoviću da ne govorim. sad Pero. Oprostite mi što plačem, ne znam šta drugo da radim - jecao je Simonović i objasnio kakav je Skansi bio:

1 / 3 Foto: Printscreen/Youtube/Dokumentarne Emisije Balkan

- Imao je posebnu centarsku tehniku. Bio je pametan igrač, predviđao je gde će se lopta odbiti. Imate igrača koji misle samo na sebe, na svoje brojke, Pero je bio totalno drugačiji. Njemu je važan bio samo tim. Protiv Amerikanaca u ključnoj utakmici za zlato je odigrao utakmicu života. Bio je nezamjenjivi dio Jugoplastike i reprezentacije. Obožavao sam igrati i s njim i protiv njega. Toliko mi je žao - zaključio je Simonović.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.