Zvezdi neophodno iskupljenje, a Partizanovim klincima vetar u leđa!

Najznačajniji prvi derbi u sezoni?

Zvezdi neophodno iskupljenje, a Partizanovim klincima vetar u leđa!

Prvi ovosezonski košarkaški derbi je na programu, a od ovog meča mnogo će zavisiti nastavak sezone za oba tima
Objavljeno:

Na redu je nova svetkovina srpske košarke. Crvena zvezda i Partizan ukrstiće koplja po prvi put u ovoj sezoni, a čini se da meč za obe ekipe dolazi u najnezgodnijem mogućem trenutku. Partizan jači za trojkaša u derbiju: Andrić se protiv Zvezde vraća na teren! Posle svega što se dešavalo tokom prethodne godine u duelima dva najveća srpska kluba u svim takmičenjima čini se da ovoga puta neće biti takve i tolike tenzije, ali će sigurno biti itekako značajan, naročito zbog momenta u kome se igra.

Radonjić nije razmišljao što neće biti Vujoševića u derbiju! Na papiru gledajući sastave timova crveno-beli su apsolutni favoriti, ali igra izabranika Dejana Radonjića ove sezone nimalo nije dobra, a još manje podseća na prošlogodišnju. Šampion ABA lige i Srbije je uz to desetkovan povredama. Sa druge strane crno-beli posle svih događanja u klubu, odlaska trofejnog trenera Duška Vujoševića i skor kompletno promenjenog igračkog kadra daleko su od one ekipe koja ja žarila i palila regionanlnim takmičenjem.
Sanjin Strukić
Broj zabeleženih poraza dovoljno govori o tome, ali se to donekle i očekivalo od podmlađenog tima. No međutim, kao u svakom derbiju oni nisu bez šanse i ne samo zato što je to posebna utakmice, već i što je očito da u Zvezdinoj igri postoji dosta slabosti. Klubovi postigli dogovor: Grobarima 300 karata za derbi! Za obe ekipe ovaj duel bi mogao da bude prekretnica. Crveno-belima je neophodan trijumf posle dva debakla koji su doživeli u Evroligi i sporog ulaska u sezonu, a crno-belom mladom timu bi značajno poraslo saomopouzdanje u slučaju trijumfa. Utakmica se igra od 18h u hali Pionir. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.