Grofu Božoviću je samo jedna stvar na umu posle pobede nad Radničkim! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

TO JE TO!

Grofu Božoviću je samo jedna stvar na umu posle pobede nad Radničkim! (FOTO)

Bili smo pod psihološkim pritiskom pred ovu utakmicu, pribojavali smo se Radničkog i sve to zato što nam je ova utakmica omogućavala da obezbedimo prvo mesto na kraju jesenjeg dela šampionata, između ostalog je rekao strateg Zvezde
Objavljeno:

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da je najvažnije da je njegova ekipa osvojila tri boda protiv Radničkog iz Niša i tako overila titulu jesenjeg prvaka Superlige Srbije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Bili smo pod psihološkim pritiskom pred ovu utakmicu, pribojavali smo se Radničkog i sve to zato što nam je ova utakmica omogućavala da obezbedimo prvo mesto na kraju jesenjeg dela šampionata... - rekao je Božović.

ZVEZDA JE JESENJI ŠAMPION: Radnički je pokazao svima kako se igra sa Večitima, ali su stranci doneli presudu! (FOTO) (VIDEO)

- Rano smo poveli, dobro smo otvorili, ali je Radnički isto tako rano izjednačio. Brzo smo stigli do drugog gola i očekivao sam da ćemo postići još jedan u drugom poluvremenu kako bismo otklonili neizvesnost na kraju. U tome nismo uspeli, Radnički je pretio, a mi smo strepeli - dodao je Božović.

foto: Filip Plavčić

BRUTALNA PARADA: Ovakvu odbranu Superliga nije videla godinama! (VIDEO)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.