FEJNORD "RANJEN" DOLAZI U BEOGRAD! STANOJEVIĆ ĆE SIGURNO UVIDETI SLABOSTI HOLANĐANA! MOŽE LI PARTIZAN DA SLAVI?
FK Partizan, Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

LIGA KONFERENCIJA

FEJNORD "RANJEN" DOLAZI U BEOGRAD! STANOJEVIĆ ĆE SIGURNO UVIDETI SLABOSTI HOLANĐANA! MOŽE LI PARTIZAN DA SLAVI?

Fudbaleri Fejenorda remizirali su u 25. kolu Eredivizije protiv Groningena na svom terenu rezultatom 1:1, pred utakmicu sa FK Partizanom

Objavljeno:

Partizanov protivnik u osmini finala Lige konferencija doživeo je neprijatno iznenađenje u borbi za titulu, pošto sa ovim remijem polako gubi trku za Tadićevim Ajaksom koji ima pet bodova više, ali i utakmicu više od velikog rivala iz Roterdama.

Gosti su do vođstva došli u 21. minutu spektakularnim volej udarcem Mihaela de Leuva. Njegov projektil završio je ispod prečke golmana Fejenorda za 0:1.

Pokušao je Fejenord do kraja poluvremena da izjednači i u finišu ovog dela igre stvorio tri sjajne prilike, ali šutevi Jahanbakša, Tila i Sinistere nisu bili dovoljno precizni.

1 / 9 Foto: Starsport©

Silan pritisak domaćina, ispalatio se Partizanovom rivalu u 71. minutu, kada je Fejenord stigao do izjednačenja. Sjajnu loptu ka Desersu poslao je Orsens, a rezervista tima sa "Tiganja" ispratio centaršut i udarcem glavom zatresao mrežu - 1:1.

Posle ovog kola, ekipa iz Roterdama je treća sa 52 boda, dok Groningen zauzima 10. mesto sa 30 bodova.

Podsetimo, crno-beli u četvrtak (18.45) dočekuju holandskog velikana u prvoj utakimici osmine finala Lige Evrope. Revanš je sedam dana kasnije u Roterdamu.

Espreso/Informer


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.