VLAHOVIĆ DOBIJA STRAŠNO POJAČANJE U TIMU! Torinska "stara dama" spremila veliku platu za Francuza!
Dušan Vlahović na meču protiv Fiorentine, Foto: EPA/CLAUDIO GIOVANNINI

POVRATAK!

VLAHOVIĆ DOBIJA STRAŠNO POJAČANJE U TIMU! Torinska "stara dama" spremila veliku platu za Francuza!

Juventus planira da dovede nekoliko fantastičnih igrača, a prvi na meti je Pol Pogba

Objavljeno: 13:18h

Francuski reprezentativac i vezista Mančester junajteda, Pol Pogba, glavna je meta Juventusa u predstojećem prelaznom roku.

Uprkos tome što je još uvek rano govoriti o transferima koji bi mogli biti realizovani na leto, pojedini italijanski mediji tvrde da je "stara dama" spremila platu od sedam i po miliona evra za Francuza, a da bi kroz bonuse ona mogla doći i do deset miliona evropskih novčanica.

Sedam i po miliona predstavljala bi osnovica, što je ista cifra koju trenutno zarađuje Dušan Vlahović. To je još jedna od stvari koja bi mogla da natera Pogbu da napusti Mančester i vrati se u klub za koji ga vežu znatno lepša sećanja.

Pol Pogba
foto: EPA/Peter Powell

Pogbi ugovor na leto ističe i kao slobodan može od jula da se ponovo postane stanovnik Torina.

Izvesno je da Pogba, najskuplje plaćeno pojačanje u istoriji Junajteda, baš u transferu iz Juventusa pre skoro pet godina, odlazi sa Old Traforda.

Pored toga Juventus planira nekoliko zvučnih pojačanja u rekonstrukciji tima, pokrenutoj od dolaska Dušana Vlahovića i Denisa Zakarije. Čelnici "stare dame" su, bez ikakve sumnje, odradili sjajan posao u ovom prelaznom roku. Ekipa je pojačana mladim zvezdama koje imaju i više nego dobre predispozicije da postanu lideri ove ekipe u sezonama koje su pred nama.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.