DEJAN STANKOVIĆ: Bili smo odlični, svi znate koliko smo se potrošili na prošloj utakmici!
Foto: Starsport©

DEJAN STANKOVIĆ: Bili smo odlični, svi znate koliko smo se potrošili na prošloj utakmici!

Istakao je da je derbi pokazao koliko kompletan tim želi da uspe, ali i naglasio da očekuje veliku podršku na meču protiv Novog Pazara, koja je na programu u nedelju na stadionu „Rajko Mitić“

Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković izneo je utiske posle pobede nad Voždovcem.

Crvena zvezda savladala je Voždovac u gostima 3:0, u meču 25. kola Superlige Srbije.

Stanković smatra da je njegova ekipa odigrala odlično.

- Bili smo odlični. Znate i sami koliko se potroši i emotivno, i fizički, na jednoj utakmici kao što je derbi, i koliko je bilo važno da pobedimo u toj utakmici zbog svega. Nazvao sam derbi prvim poluvremenom, a ovo je bilo drugo poluvreme derbija, jer smo morali da potvrdimo taj brejk. Jedno teško gostovanje, gde su momci od prvog do devedesetog minuta stvarno odradili ogroman posao i pokazali da mogu, da žele i da hoće. Spremili su jednu lepu uvertiru za utakmicu u nedelju na našem stadionu, kada nam je i rođendan. Bilo bi lepo da se okupi cela crveno-bela familija i da se zagrlimo i proslavimo rođendan kako dolikuje - počeo je Stanković.

Istakao je da je derbi pokazao koliko kompletan tim želi da uspe, ali i naglasio da očekuje veliku podršku na meču protiv Novog Pazara, koja je na programu u nedelju na stadionu „Rajko Mitić“.

- Voleo bih da podrška bude velika, jer je derbi bio dokaz jedne velike emocije i velike želje da uspemo i ponovo budemo prvi. Svi zajedno moramo da se skupimo, tako da očekujem da će doći veliki broj zvezdaša da nam pruži podršku - zaključio je Stanković.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.