Grof Božović najavio promenu u sastavu koja će iznenaditi sve Delije!
Foto: Saša Pavlić Koky

povratak otpisanog

Grof Božović najavio promenu u sastavu koja će iznenaditi sve Delije!

Trener je rekao da su svi spremni i zdravi za utakmicu, osim Aleksandra Lukovića i Zorana Rendulića
Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da se nada da će njegovi fudbaleri "bez drame" pobediti sutra Radnički u 20. kolu Super lige i tako zadržati bodovnu prednost. - Radnički je jedna od kvalitetnijih ekipa u ovoj našoj ligi. Sigurno će doći sa velikim motivom, kao i uvek, i želeće sebe da prikau u najboljem svetlu. Ja se nadam da ćemo jednu utakmicu na 'Marakani' završiti bez drame. Nadam se da ćemo da pobedimo i da ćemo u poslednje kolo da udjemo sa ovom bodovnom prednošću i kao jesenji šampioni, da mirnije dočekamo nastavak šampionata - rekao je Božović.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Zvezda trenutno ima šest bodova prednosti u odnosu na Partizan i Vojvodinu, dok je Radnički sedmi. Niška ekipa je bez pobede u prvenstvu već pet utakmica, u kojima je pretrpela tri poraza i zabeležila dva remija.

Delije, radujte se, ovo ste dugo čekale! Zvezda dobila fantastičnu novu navijačku pesmu! (VIDEO)

- Ta serija Radničkog ne znači ništa. Svaka serija se jednom završi. To je ekipa koja ima kvalitet, a ne znam zašto su u takvoj seriji. Moramo biti oprezni jer su znali da nas iznenade. Moramo da damo sve od sebe i odigramo najbolje što možemo -. rekao je Božović.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.