RUS VLASNIK MONAKA NEĆE KAO ABRAMOVIČ! PRIMORAN DA PRODA FIRMU PUTINOVIM ROĐACIMA! RUSIJU NAPUSTIO 2010. GODINE!
Roman Abramovič i Dmitrij Ribolovljev, Foto: Epa/ GUILLAUME HORCAJUELO, Epa/ ANDY RAIN

neće da se odrekne kluba

RUS VLASNIK MONAKA NEĆE KAO ABRAMOVIČ! PRIMORAN DA PRODA FIRMU PUTINOVIM ROĐACIMA! RUSIJU NAPUSTIO 2010. GODINE!

Nakon poteza Romana Abramoviča koji je napustio Čelsi, sve oči sportske javnosti uprte su u predsednika Monaka Dmitrij Ribolovljev.

Objavljeno:

Frans pres navodi da Ribolovljev nema nikakve veze sa Putinovim režimom, poput Abramoviča, i da verovatno neće prodati francuskog prvoligaša.

Glavni akcionar i predsednik Monaka Dmitrij Ribolovljev zvanično boravi u Kneževini više od deset godina, ali ovaj vlasnik dva privatna aviona putuje svetom, iz posla i zadovoljstva.

1 / 6 Foto: EPA-EFE/DAVE MUSTAINE

Ribolovljev je bio na čamcu, daleko od fudbala, daleko od Rusije.

Njegovo poslednje javno pojavljivanje bilo je 23. februara u Antigvi, na Karibima, gde je njegov čamac ClubSvan 125 Skorpios pobedio na regati RORC Caribbean 600 u svojoj klasi.

1 / 4 Foto: epa/ Sebastien Nogier

Zvanično je napustio Rusiju 2010. nakon što je bio primoran da proda svoje akcije u rođacima Vladimira Putina Uralkaliju, globalnom hemijskom gigantu čiji je većinski vlasnik.

Ribolovljev sada živi daleko od Rusije, a njegova bivša supruga i deca su se već odselila u Švajcarsku sredinom 1990-ih, a njegovi roditelji sada takođe žive u Evropi.

Ovaj kolekcionar remek-dela, vlasnik planinske kuće u Gštadu, grčkom ostrvu Škorpion i luksuznih nekretnina u SAD, od 2010. pokušava da se distancira od visokih ruskih lidera.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.