ALEKSANDAR LINTA: Daleko od toga da pretimo Crvenoj zvezdi, igramo na svom terenu i pokušaćemo da pobedimo!
Foto: Starsport©

hrabro

ALEKSANDAR LINTA: Daleko od toga da pretimo Crvenoj zvezdi, igramo na svom terenu i pokušaćemo da pobedimo!

Meč između Voždovca i Crvene zvezde na programu je u četvrtak od 15.00

Objavljeno:

Trener fudbalera Voždovca Aleksandar Linta rekao je danas da je cilj njegovog tima da izadje iz rezultatske krize, ali i da je jasno da je Crvena zvezda favorit u narednom meču.

- U prethodna tri kola smo uzeli samo jedan bod i cilj je da izadjemo iz te male krize. Jasno je ko je favorit, ali sportski je izaći na teren i dati sve od sebe za pobedu, što ćemo mi i uraditi - rekao je Linta, preneo je klupski sajt.

- Daleko od toga da pretimo Crvenoj zvezdi, svesni smo njihovih kvaliteta, ali znamo i koje su naše prednosti. Igramo kod kuće, na našem terenu gde imamo idealne uslove da svoju igru i ideju sprovedemo u delo - dodao je on.

Fudbaleri Voždovca dočekaće u četvrtak ekipu Crvene zvezde, u meču 25. kola Super lige Srbije.

Zvezda je druga na tabeli Super lige Srbije sa 63 boda, dva manje od vodećeg Partizana, dok je Voždovac osmi sa 30 bodova.

Linta je rekao da je Voždovac u prvom delu sezone pokazao da može da parira crveno-belima, u meču koji je na stadionu "Rajko Mitić" završen pobedom Zvezde sa 1:0.

- Postoje mali problemi sa povredama, takodje jedan od najstandardnijih igrača Justas Lasickas neće moći da igra zbog kartona, ali ćemo dati sve od sebe da nas to ne poremeti - zaključio je Linta.

Meč između Voždovca i Crvene zvezde na programu je u četvrtak od 15.00.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.