Spartak ima moćnu poruku za sve navijače širom sveta POSLE SUSPENZIJE!
Oglasili se iz Spartaka, Foto: Profimedia

da li je moralo da dođe do ovoga?

Spartak ima moćnu poruku za sve navijače širom sveta POSLE SUSPENZIJE!

Ruski velikan se pomirio sa odlukom

Objavljeno: 22:46h

FIFA i UEFA donele su odluku da izbace ruske klubove i reprezentaciju iz svih takmičenja, a kakve će biti posledice, ostaje da vidimo.

Moskovski Spartak je u osmini finalaLige Evrope trebalo da ukrsti koplja sa Red Bul Lajpcigom, do okršaja ruskog i nemačkog kluba neće doći.

Lajpcig će direktno u četvrtfinale, a Spartaku, kao i ostalim ruskim klubovima, vrata evropskih takmičenja zatvorena su do daljeg.

Tim povodom oglasio se Spartak iz Moskve. Nisu crveno-beli iznenađeni odlukom da ih UEFA izbaci, ali, jesu razočarani i uznemireni.

FK Spartak Moskva
foto: Profimedia

- Odluka FIFA i UEFA nas je, naravno, uznemirila, iako je bila očekivana. Nažalost, napori našeg tima na ovom žrebu Lige Evrope su precrtani iz razloga koji su daleko od sporta.

Spartak ima milione navijača ne samo u Rusiji, već i širom sveta. Naši uspesi i neuspesi okupljaju ljude iz desetina različitih zemalja, a i u najtežim vremenima sport, sa stanovišta kluba, treba da gradi mostove, a ne da ih spaljuje.

Doneta je još jedna odluka sa kojom se ne slažemo, ali smo prinuđeni da je poštujemo - navodi se u saopštenju moskovskog Spartaka.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.