FILIP STEVANOVIĆ NIJE UBEDIO TRENERA HERENVENA: Od sada će srpski fudbaler sreću tražiti u B timu člana Eredivizije
Foto: Starsport©

možda će biti bolji

FILIP STEVANOVIĆ NIJE UBEDIO TRENERA HERENVENA: Od sada će srpski fudbaler sreću tražiti u B timu člana Eredivizije

Nema sumnje ni da danski stručnjak na kormilu Herenvena nije bio najzadovoljniji izdanjima devetnaestogodišnjeg momka iz Arilja

Objavljeno:

Veliki bum napravio je Filip Stevanović transferom iz Partizana u Mančester Siti vrednim 6.500.000 evra. Doduše, odmah je bilo jasno da za srpskog ofanzivca neće biti mesta u timu Pepa Gvardiole, pa se kao i većina talenata koje Građani pokupe sa različitih strana sveta obreo na pozajmici.

Nova sredina postao je holandski Herenven za koji je ove sezone odigrao 18 utakmica, deset kao dao startne postave, upisavši po gol i asistenciju. Gol je namestio 21. avgusta, mrežu Viljema II je u Erediviziji zatresao okruglo tri meseca kasnije i od novembra prošle godine, konkretnog doprinosa nije bilo. Njegov tim je u 2022. godini zaređao sedam poraza, a poslednja dva od PSV-a i Utrehta Stevanović je presedeo na klupi, prvi put posle 12 uzastopnih nastupa za popularna Srca,

Trener Ola Tobijasen je očigledno procenio da je nekadašnjem fudbaleru beogradski crno-belih potrebno pokupi šaku samopouzdanja u nešto lakšoj konkurenciji, te ga je, videćemo na koji period, prekomandovao u rezervni tim. Stevanović se danas našao u startnoj postavi Jong Herenvena za utakmicu protiv B tima Utrehta.

Pre nekoliko dana pozajmljeni igrač sitija našao se u štampanom izdanju klupskog magazina u kojem je pričao da uživa u klubu, ali da nije zadovoljan ličnim doprinosom prvom timu.

- Moram da postižem više golova. Igram na levom krilu, a na toj poziciji cilj vam je da što više pogađate. Želim da pomognem timu - rekao je Stevanović.

Nema sumnje ni da danski stručnjak na kormilu Herenvena nije bio najzadovoljniji izdanjima devetnaestogodišnjeg momka iz Arilja.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.