ALEGRI PONOVO PRIČAO O VLAHOVIĆU: Ovo mu se nikada nije desilo!
Foto: Profimedia

ponovo

ALEGRI PONOVO PRIČAO O VLAHOVIĆU: Ovo mu se nikada nije desilo!

Vlahović će sutra debitovati u Ligi šampiona, ali ne možemo sav teret svaliti na njegova pleća

Objavljeno:

Trener Juventusa Masimilijano Alegri govorio je pred utakmicu torinskog velikana sa Viljarealom u osmini finala Lige šampiona.

Na tom susretu on neće moći da računa na povređenog Paula Dibalu, koji je ostao u Italiji.

- Njegov izostanak je od velikog značaja. Morata i Vlahović će sigurno početi meč, ali još moram da donesem neke odluke u vezi sa sredinom terena. Imam određene dileme, Artur ili Lokateli, Zakarija, Mekeni ili Rabio. Moram da odlučim između njih - rekao je Alegri.

Posebno se osvrnuo na mladog srpskog napadača.

- Vlahović će sutra debitovati u Ligi šampiona, ali ne možemo sav teret svaliti na njegova pleća. On mora da ima podršku i ja nastojim da ga zaštitim, kao što uvek radim kada je reč o igračima sa manje iskustva. To nije samo tehničko pitanje, već i psihološko. Prvi put je čitao celu stranu u novinama posvećenju tome zašto nije dao gol. Nikada pre mu se to nije desilo. Zajedno smo započeli godinu, doveli smo neke nove igrače i krećemo se u odličnom smeru. Igramo na pobedu u svakoj utakmici. Ja razumem da vi novinari morate da analizirate i pišete svoje mišljenje posle svake utakmice, dok ja moram da održavam balans i stabilnost u ekipi - dodao je Alegri.

Meč se igra u utorak od 21.00.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.