Igrač Čelsija otkrio istinu: Radije bih izgubio nego da pobedim za Murinja!

Tim odbija poslušnost Portugalcu

Igrač Čelsija otkrio istinu: Radije bih izgubio nego da pobedim za Murinja!

Očigledno je da portugalski stručnjak nema više nikakvu podršku od fudbalera koje vodi i da svi čekaju trenutak kada će otići iz kluba
Objavljeno:

U Čelsiju puca po svim šavovima i to je sad više nego evidentno, a izgleda da su se i igrači urotili protiv Žozea Murinja i jedva čekaju da mu vide leđa. I on gura kola nizbrdo: Evo zbog čega je Azar jedan od najvećih krivaca za raspad Čelsija! (FOTO) Tu informaciju je otkrio novinar Bi-Bi-Si radija Geri Ričardson koji je posle poraza "plavaca" od Liverpula izneo javno neke stvari iz svlačionice Čelsija i izjavu jednog igrača da bi radije izgubio nego pobedio za Murinja.

- Reći ću vam šta znam o Čelsiju, a moje informacije dolaze od jednog prvotimca. Saznao sam da je odnos Murinja sa mnogim igračima uništen, odnosno, ne postoji. Muka im je od toga kako se ophodi prema nekima od njih i od njegovih izliva besa. - Njegov odnos sa Azarom najslabiji mogući. Evo i glavnog citata jednog od igrača "Radije bih izgubio nego da pobedim za njega". To je možda rečeno u afektu, ali sigurno oslikava situaciju u svlačionici - izjavio je Ričardson.
Očigledno je mnogo loše energije na "Stamford bridžu", a videćemo da li će Murinjo platiti ceh za to, kao što je bilo u Realu ili će uspeti u naredna dva meča, koliko je dobio ultimatum, da dovede stvari u red. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.