NE SUMNJA U BIVŠI KLUB: Partizan će SIGURNO osvojiti titulu, a ja ću da im POMOGNEM! (VIDEO)
Fudbaleri Partizana, Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

samouveren

NE SUMNJA U BIVŠI KLUB: Partizan će SIGURNO osvojiti titulu, a ja ću da im POMOGNEM! (VIDEO)

Ninković je u videu na Instagram stranici Novosađana odgovarao na pitanja navijača i pozvao ih da u velikom broju ispune tadion "Karađorđe" u nedelju

Objavljeno: 18:15h

Nikola Ninković, fudbaler Proletera iz Novog Sada i dete Partizana, podgreva atmosferu pre utakmicu sa Crvenom zvezdom, u nedelju od 13.00 časova.

Ninković je u videu na Instagram stranici Novosađana odgovarao na pitanja navijača i pozvao ih da u velikom broju ispune tadion "Karađorđe" u nedelju.

Nikola Ninković
foto: Printscreen/Instagram/fkproleterofficial

Crveno-belima neće biti lako protiv Proletera, koji je uz šampiona sa Marakane jedini tim u Superligi koji je uspeo ove sezone da otkine bodove Partizanu.

- Partizan će sigurno ove sezone osvojiti titulu, a ja ću se u nedelju potruditi da im pomognem u tome. Bez obzira šta se desi na našoj utakmici, Partizan neće ispustiti prednost koju ima, siguran sam da će osvojiti titulu ove godine - rekao je Nikola Ninković.

Fudbaler se posle teške saobraćajne nesreće ove sezone vratio iz Italije u srpski fudbal. Krajem leta obukao je dres Proletera iz Novog Sada rešen da krene iz početka.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.