OGLASIO SE BORJAN JASNOM PORUKOM! ODGOVORIO ARBITRIMA KOJI TVRDE DA JE MEČ KUPA NEREGULARAN!
Milan Borjan, Foto: Starsport©

FK CRVENA ZVEZDA

OGLASIO SE BORJAN JASNOM PORUKOM! ODGOVORIO ARBITRIMA KOJI TVRDE DA JE MEČ KUPA NEREGULARAN!

Milan Borjan je sa četiri odbranjena penala pogurao Crvenu zvezdu ka četvrtfinalu Kupa Srbije.

Objavljeno:

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan bio je heroj u penal završnici.

Prvo u Kopenhagenu u kvalifiakcijama za Ligu šampiona, potom u finalu Kupa Srbije prošle sezone i sada na meču sa Radničkim.

- Nema poređenja. Svaka je bila bitna i draga na svoj način. Kopenhagen je nešto baš posebno, tamo sam i dao gol iz penala. Derbi pobeda nam je donela trofej, a sada je važno da nismo eliminisani iz kupa i da nastavljamo ka cilju, a to je dupla kruna", rekao je Borjan za "Žurnal" i dodao:

1 / 5 Foto: Starsport©

- Svaki trenutak u Kopenhagenu bio je psihološki težak i za izvođače i mene kao golmana. Susretao sam se sa situacijom da je kraj ukoliko ne odbranim, što nije bio slučaj protiv Radničkog. Bilo je i ovo veče za pamćenje, nadam se i bitan korak ka trofeju u kup takmičenju."

Prokomentarisao je priče da je kršio pravila tokom penal-serije.

- Očito je nekima mnogo teško palo što smo prošli, kao i što sam još jednom pokazao da umem da branim penale u seriji. Neka pričaju i dalje, a ja idem ponosno svojim putem."

Zvezdu pre derbija sa Partizanom, čeka meč sa Proleterom.

1 / 7 Foto: Starsport©

- Ovo je bio važan trenutak, idemo dalje ka ciljevima. Svesni smo da nemamo pravo na grešku u prolećnom delu sezone. Svi u ekipi silno želimo da odbranimo duplu krunu. Verujemo u to i ne možemo drugačije nego da idemo korak po korak.

Čestitam saigračima, dokazali smo kakav karakter posedujemo i da možemo da pobedimo i onda kada ne ide sve po planu. Pritisak je veliki, ali do kraja sezone moramo da damo maksimum. Osećamo podršku zvezdaške javnosti, kao i kluba koja nam mnogo znači. Zvezda je poslednjih nekoliko godina na mestu gde i pripada da bude, počastvovan sam kao predvodnik ovih momaka", zaključio je Borjan.

Espreso/S.Žurnal/B92


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.