CELA PENAL SERIJA NEREGULARNA! Na stadionu "Rajko Mitić" dogodio se veliki skandal!
Foto: Starsport©

DAO SVOJE MIŠLJENJE!

CELA PENAL SERIJA NEREGULARNA! Na stadionu "Rajko Mitić" dogodio se veliki skandal!

Još uvek se ne stišava bura zbog sumnjivih dešavanja na utakmici između Crvene zvezde i Radničkog iz Niša

Objavljeno: 15:25h

Utakmica osmine finala Kupa Srbije, između Crvene zvezde i niškog Radničkog, dobila je epilog u penal seriji. Dramatična završnica pripala je crveno-belima.

Eho meča i dan kasnije odjekuje do niškog Čaira. Suđenje Marka Srećkovića, Kragujevčanina isprovociralo je bivšeg sudiju Danila Grujića. Do letos arbitar na superligaškog listi evidentirao je nekoliko katastrofalnih propusta Srećkovića i saradnika.

- Navijači su laserima ometali igrače Radničkog prilikom izvođenja penala i sudija Marko Srećković morao je da preko delegata utakmice i razglasa upozori publiku da prestane sa nesportskim potezima. Penal-serija nije mogla da se nastavi dok su trajali takvi incidenti - istakao je Danilo Grujić.

Dotakao se i slučaja Milana Borjana.

- Golman Crvene zvezde odbranio je četiri penala, ali i dva puta pre vremena izašao sa gol-linije. Sudija je morao da ponovi izvođenje tih kaznenih udaraca, objasnio je Grujić i dodao:

FK Crvena zvezda
foto: Starsport©

- Ogromna povreda pravila dogodila se pri isključenju igrača Radničkog Nikole Štulića, koji je drugi žuti karton dobio u penal seriji. Iako drugi žuti karton nije zvanično zaveden, u televizijskom prenosu jasno se videlo da ga je Štulić dobio. Praktično, Štulić nije smeo da dobije crveni karton, po pravilima, u penal-seriji prethodni kartoni se brišu.

Po mišljenju Grujića u prvom poluvremenu oštećena je i Crvena zvezda.

- Prekršaj štopera Radničkog, za najstrožu kaznu, morao je da bude sankcionisan crvenim kartonom - naglasio je Grujić.

Zaključak doskorašnjeg arbitra ne ostavlja prostor opravdanjima.

- Očigledno, veliki skandal dogodio se na stadionu “Rajko Mitić”, ovakve stvari morale bi da budu najstrože sankcionisane - naglasio je Danilo Grujić.

(Espreso/Sport klub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.