FOOTBALL LEAKS DRMA EVROPU: Ovako je Ronaldo utajio milione i milione od poreza! (FOTO)
Foto: AP

Predriblao sistem

FOOTBALL LEAKS DRMA EVROPU: Ovako je Ronaldo utajio milione i milione od poreza! (FOTO)

Nakon što je nemački "Špigl" dobio 1,9 terabajta poverljivih dokumenata o prljavim poslovima u fudbalu, oni su to podelili sa drugim medijima, među kojima je i srpski "Njuzvik"
Objavljeno: 20:37h
foto: Reuters

I ON PETLJAO KAO RONALDO: Modrić pod istragom zbog milionske utaje poreza!

Newsweek Srbija će na svom sajtu, i u štampanom izdanju, narednih dana i nedelja prenositi najzanimljivije delove ovog sveobuhvatnog istraživanja.

Letos je u centru skandala sa utajom poreza bio Lionel Mesi i kažnjen uslovnom zatvorskom kaznom u trajanju od 21 meseca i morao da plati kaznu u izbosu od 2 miliona evra, jer je otkriveno da je zajedno sa ocem utajio porez u iznosu od 4,1 miliona evra. Ali šta je sa njegovim večitim suparnikom, Kristijanom Ronaldom?

Gospodin Kristijano Ronaldo dos Santos Aveiro, kako je u španskim poreskim prijavama navedeno njegovo puno ime i prezime?

RONALDU PRETI ZATVOR: I on je petljao sa porezom kao Mesi i Nejmar?

Na kraju 2014. godine diskretno je "ubrao" 63,5 miliona evra ali na njih nije platio ni jedan evro poreza. A mogao bi se s tim izvući. Moglo bi to čak biti i potpuno legalno. Zaradio je 63,5 miliona evra, pre i nakon oporezivanja, bez sudske parnice, bez prekršaja i verovatno bez griže savesti.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.