Pravo je čudo da sam živ! Horor scene u Argentini! Sudiju tukli čime god su stigli! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/FDL

užasne scene

Pravo je čudo da sam živ! Horor scene u Argentini! Sudiju tukli čime god su stigli! (VIDEO)

Kada sam stigao kući, zagrlio sam ženu, zajedno smo plakali, rekao je nesretni arbitar
Objavljeno:

Neverovatne cene viđene su u Argentini.

Naime, na utakmici četvrtoligaša Sarmijenta i Sansinene u Ajakuču,glavni arbitar Klaudio Eličiri jedva je ostao živ, s obzirom na to da je utakmica završena maltene linčom ovog dusije.

- To što je živ je čudo - izjavio je predsednik lokalne lige pošto mu je sudija pokazao rane, posebno dubok rez ispod oka koji je zatvoren s četiri šava.

Huligani su jurnuli u stampedo da pregaze nemoćnog arbitra, ne birajući deo tela kojim će da ga udaraju, ni deo tela u koji će da udaraju, nezadovoljni njegovim odlukama. Eličiri je, naime, smatraju oni, propustio da dosudi penal za Sarmijento, da bi Sansinena ubrzo postigla gol. To je razbesnelo igrače domaćeg tima, napali su sudiju, a on je počeo da ih isključuje zbog, kako je kasnije izjavio, vređanja. Kad je video da više ne postoje uslovi za igru (nedovoljan broj igrača u timu), utakmicu je prekinuo. To je bio signal razularenoj masi s tribina, dotad zadržavanoj od policije, da uleti na teren i napadne delioca fudbalske pravde. I rukama, i nogama.

- Isključio sam igrača Sarmijenta jer me je vređao, drugi me je potom udario s leđa i tada je sve krenulo. Dobio sam prave batine. Ne mogu ni da pomerim usne - jadao se nesrećnik posle horora.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.