RASULO! OPAK SUKOB! NASILJE I PRLJAVI POTEZI OBELEŽILI PEPEOVU KARIJERU, SADA BI ZBOG NJIH MOGAO U PENZIJU! (VIDEO)
PEPE, Foto: Twitter/Football on BT Sport

derbi portugala na ivici noža

RASULO! OPAK SUKOB! NASILJE I PRLJAVI POTEZI OBELEŽILI PEPEOVU KARIJERU, SADA BI ZBOG NJIH MOGAO U PENZIJU! (VIDEO)

Jedna zanimljiva karijera je moguće završena, u pitanju je problematični i vremešni Portugalac Pepe (39), koji se našao na tapetu disciplinaca lige i preti mu višemesečna pauza.

Objavljeno:

S obzirom na to da je u poznim igračkim godinama vremenski duža kazna bi verovatno značila i tačku na dugu karijeru ovog fudbalera.

Prema navodima portugalskih medija, Pepe bi najmanje mogao da bude odstranjen iz fudbala na dva meseca do dve godine zbog "nasilnog ponašanja" posle isključenja na meču Porto i Sporting.

1 / 6 Foto: Twitter/Football on BT Sport

On je, nakon što mu je sudija pokazao crveni karton u gužvi posle meča, udario sportskog direktora gostiju Huga Vijanu, što, prema pravilniku lige, sa sobom vuče ozbiljnu sankciju budući da je udario jednog od čelnika protivničke ekipe.

Porto i Sporting remizirali su 2:2 u burnom okršaju koji je završen sa jednim crvenim kartonom za vreme utakmice, i još tri neposredno posle meča, a jedan je bio pokzan upravo Pepeu koji nije mogao da sputa nervozu ulazeći u konflikte sa nekolicinom igrača gostiju, posle čega je usledio i fizički okršaj sa Vijanom.

Pepe, čija je karijera obeležena ovakvim situacijama, upravo bi mogla biti završena zbog njegove preke naravi.

Espreso/Telegraf


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.