POSLEDNJA ZVEZDINA OFANZIVA! TRANSFER U ZADNJI ČAS? NACILJAN OFANZIVAC IZ SUPERLIGE! PREGOVORI U TOKU!
Da li će obući Mihajlo Banjac crveno-beli dres?, Foto: Starsport©

FK CRVENA ZVEZDA

POSLEDNJA ZVEZDINA OFANZIVA! TRANSFER U ZADNJI ČAS? NACILJAN OFANZIVAC IZ SUPERLIGE! PREGOVORI U TOKU!

Crvene zvezde pokušaće da angažuje Mihajla Banjca.

Objavljeno:

U toku je "finalni napad" Crvene zvezde na ofanzivca superligaša iz Bačke Topole Mihajla Banjca.

Sportski sektor crveno-belih, na čelu sa šefom struke Dejanom Stankovićem, uveren je da bi dolazak Banjca bio ključan za juriš na poziciju broj jedan u nastavku sezone. Otuda i jasan stav Dejana Stankovića – transfer ofanzivnog veziste iz Bačke Topole može da bude garant titule!

Na drugoj strani, ipak, vrhovnu reč ima rukovodstvo TSC-a. Sport Klub saznaje da ljudi iz Bačke Topole, na čelu sa najodgovornijim, predsednikom Janošom Žemberijem, nisu spremni da se olako odreknu „zlatne koke“. Navodno, cenu Mihajla Banjca zakucali su na 800.000 evra, uz procente od narednog transfera.

1 / 4 Foto: FK Crvena zvezda

Crveno-beli nisu spremni da idu do te cifre, ali gaje nadu da bi posao mogao da bude realizovan do petka u ponoć, s polednjim satima prelaznog roka.

Zvezda je i ranije htela Mihajla Banjca, još u vreme dok je nosio dres Inđije. Tada je TSC bio konkretniji i brži i skoro u rekordnom roku isplatio 100.000 evra komšijama iz Srema. Cena ofanzivnog fudbalera, međutim, porasla je u međuvremenu.

Za Banjca se interesovala i praška Slavija, spremna da izdvoji značajan novac za obeštećenje, godišnju platu oko 220.000 evra i izdašnu proviziju agentima. U Bačku Topolu, međutim, nije stigla zvanična ponuda i zato su šanse Crvene zvezde, kako je vreme odmicalo, ponovo porasle.

1 / 4 Foto: FK Crvena zvezda

U celoj priči, uz neposredno zainteresovane strane, mogla bi da profitira i Inđija. Prilikom transfera Banjca u TSC, prvoligaš iz Srema, obezbedio je i deset odsto od budućeg transfera bivšeg prvotimca.

Konačna odluka o dolasku pojačanja na stadion „Rajko Mitić“ očekuje se u popodnevnim satima. Zvezdina moć, na srpskim terenima, ne obitava isključivo u novčanim apoenima i zato su velike šanse da se Banjac u toku dana nađe u klupskim kancelarijama. Pregovori su u toku…

Espreso/SportKlub


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.