Njih dvojica su letos došli u Zvezdu, Delije su se pitale gde su i šta rade, a sada su se KONAČNO OGLASILI! (VIDEO) (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

INKOGNITO MOMCI!

Njih dvojica su letos došli u Zvezdu, Delije su se pitale gde su i šta rade, a sada su se KONAČNO OGLASILI! (VIDEO) (FOTO)

Dva igrača koja se još uvek nisu pokazala kod trenera Miodraga Božovića pričala su o raznim temama vezanim za njihovu karijeru, dosadašnji fudbalski staž, ali i veliko prijateljstvo koje ih krasi...
Objavljeno:

Stefan Ilić i Stefan Milošević vratili su se minulog leta u Crvenu zvezdu kao potencijalna pojačanja za ovu sezonu, ali do sada još uvek nisu imali prilike da se pokažu!

Dva Zlatna Orlića sa Novog Zelanda su i dalje totalno u drugom planu kod trenera Miodraga Božovića, koji na njihovim pozicijama za sada ima više poverenja u neke druge igrače!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Međutim, priča o njima dvojici je daleko više od obične fudbalske priče! Oni su već dugo vremena veliki prijatelji, cimeri, a prijateljstvo im datira daleko pre dana koje su počeli zajedno da provode u aktuelnom šampionu Srbije!

- Iako smo iz različitih gradova, upoznali smo se i pre nego što smo došli u Omladinsku školu Crvene zvezde. Sećam se turnirâ u mom rodnom gradu Kostolcu na koje je Stefan dolazio sa svojom školom fudbala „Kraguj” iz Kragujevca. Oni su uvek bili bolja ekipa od nas, ali reći ćemo da smo izjednačeni po broju pobeda iz tog perioda. Igrali smo više puta jedan protiv drugog i tako je naše prijateljstvo započelo pre punih 11 godina – otpočeo je priču Milošević.

- Uvek je padalo dosta golova na utakmicama mlađih kategorija, sigurno sam se nekad upisao u listu strelaca kada sam igrao protiv Stefana. Da pamtim takve stvari verovatno bih sada imao dosta materijala za šalu. Teško da je bilo ko u to vreme mogao da pretpostavi da će neko od nas dvojice jednog dana preći u Crvenu zvezdu, a još manje da ćemo obojica u tome uspeti. Stvarno je retkost da se sve ovako poklopi u karijerama kao nama – rekao je Ilić.

U Omladinsku školu Crvene zvezde stigli su u razmaku od samo dva dana.

OGANJ ME ČEKA, PEPEO DA MI PROSPETE PO MARAKANI: Reči bivšeg trenera Zvezde podigle su Delije na noge! (VIDEO)

- Sa deset godina zaigrali smo zajedno u Omladinskoj školi Crvene zvezde i tada smo tek shvatili da se poznajemo od ranije sa tih turnira. Najzaslužniji za moj tadašnji put do crveno-belog dresa je trener Dejan Gluščević. U Kragujevcu je moja škola fudbala igrala prijateljsku utakmicu sa Zvezdom, neočekivano smo pobedili 4:2, postigao sam tri gola i verujem da me je to i preporučilo da pređem u Zvezdu – rekao je Ilić.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.