PREMINUO NAJPOZNATIJI NAVIJAČ CRNO-BELIH, TUGA!
Foto: Profimedia

šteta

PREMINUO NAJPOZNATIJI NAVIJAČ CRNO-BELIH, TUGA!

Nije Komša bio običan navijač. Za njega je Čukarički bio sve

Objavljeno: 17:15h

Samo nekoliko dana pred nastavak takmičenja u Superligi i gostovanja Crvenoj zvezdi, fudbalere Čukaričkog je pogodila tužna vest o smrti svog najvernijeg navijača!

U pitanju je Ćazim Hodžić, poznatiji kao Komša, čovek koji je je bio srce i duša tima sa Banovog brda - ujedno i ravnopravan član "belo-crne" porodice sa Banovog brda.

- Sa velikom tugom Vas obaveštavamo da je preminuo najverniji navijač Čukaričkog, popularni Komša. Otišao je čovek koji je primer posvećenosti i poštenja, čovek koji je bio deo našeg kluba. Neka mu je večna slava - poručili su iz kluba.

Nije Komša bio običan navijač. Za njega je Čukarički bio sve. Svaki dan je boravio u klubu, gledao je skoro svaki trening Brđana, a bio je omiljen i među igračima. kako sadašnjim, tako i bivšim.

Otuda i ne čudi što je veliki broj njih sa velikom žalom dočekalo vest o smrti Komše, a među njima su Luka Stojanović, Igor Matić, Dragoljub Srnić, nemanja radonjić, Filip Stojković i drugi.

- Nikada ti ništa nije bilo teško, živeo si za ovaj klub i preživljavao svaku pobedu i poraz. Živećes dok je nas koji ćemo te se uvek sećati. Počivaj u miru i večna ti slava moj dobri Komšo - emotivno se oprostio Pavle Delibašić, nekadašnji fudbaler i sada trener omladinaca Brđana.

Bez Komše definitivno ništa neće biti isto na Banovom brdu, a koliko je značio klubu govori i činjenica da će Čukarički snositi sve troškove sahrane svog najvernijeg navijača.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.