BOŽINOV HVALIO VLAHOVIĆA! SRBIN MU VRATIO URNEBESNOM ŠALOM!
Dušan Vlahović i Vleri Božinov, Foto: Profimedia

FK Juventus

BOŽINOV HVALIO VLAHOVIĆA! SRBIN MU VRATIO URNEBESNOM ŠALOM!

Lepe reči o Dušanu Vlahoviću izneo je i Valerij Božinov, nekadašnji igrač Juventusa i Partizana. Bugarin je igrao za crno-bele baš u vreme kada je mlađani Vlahović ulazio u prvi tim.

Objavljeno:

Vlahovićev nekadašnji saigrač iz Partizana veruje da će mladi Srbin uspeti u novom klubu

- Čuli smo se nedavno, čestitao sam mu, šalili smo se malo. Kaže da me se u Torinu niko ne seća. (smeh) Objasnio sam mu da mu je ovo najbitniji momenat karijere. Juventus je prava porodica, čak i kada ne pobeđuje to je jedan od najvećih klubova na svetu - rekao je Valerij Božinov za "Gazeta delo sport" i objasnio kako vidi broj sedam na Vlahovićevom dresu:

1 / 8 Foto: Starsport©

Valerij Božinov ukazuje da će Juventus posle "CR7" raditi na novom brendu kluba "DV7", a to pokazuje i prodaja dresova sa Vlahovićevim imenom. Bugarin smatra da će triling Vlahović-Dibala-Morata biti strah i trepet za sve italijanske klubove Serije A.

1 / 8 Foto: Profimedia

Već protiv Verone videlo se da se dobro razumeju, lepo je videti dvojicu mladih igrača kako pomažu jedan drugom i dopunjavaju se kvalitetom. Obratio bih pažnju i na Moratu. Ima drugačije karakteristike od Vlahovića, a sada igra i drugačiju poziciju. Takav triling može svakog da uplaši - bez ustezanja je ocenio Božinov.

Espreso/Kurir sport


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.