Ninković dobio poziv da se vrati u reprezentaciju Srbije! Da li ste očekivali ovakav njegov odgovor?
Foto: Zorana Jevtić

KO BI REKAO

Ninković dobio poziv da se vrati u reprezentaciju Srbije! Da li ste očekivali ovakav njegov odgovor?

Zvaničnici iz FFS su kontaktirali Ninkovića prošlog meseca, uoči novembarskih duela sa Velsom i Ukrajinom
Objavljeno:

Miloš Ninković je prošlog novembra odbio mogućnost da se vrati u reprezentaciju Srbije! Ninković je odbio mogućnost da napravi šokantan povratak u tabor Orlova, iako je dobio poziv. To je vezista Sidneja potvrdio za australijske medije.

Zvaničnici iz FFS su kontaktirali Ninkovića prošlog meseca, uoči novembarskih duela sa Velsom i Ukrajinom ali je odlučio da se zahvali na ponudi uz obrazloženje da želi da se fokusira na klupsku karijeru.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Pričao sam sa nekim ljudima iz FSS, ali nisam pričao sa selektorom Slavoljubom Muslinom. Ali kao što sam više puta naglasio ranije, čak i dok sam igrao u Srbiji, reprezentacija je završena priča za mene. Imam 31 godinu, igrao sam na SP, učestvovao u nekim važnim utakmicama i sada je vreme da neki mlađi dobiju šansu - rekao je Ninković.

Čak i da je uz dobru formu ušao u dilemu da li da se vrati u nacionalni tim, Ninković je imao još jedan valjan razlog da ne razmišlja o povratku u tabor Orlova.

- To nije realno jer bi mi ceo dan bio potreban da doputujem iz Australije u Srbiju, a posle toga još četiri ili pet dana da se oporavim od putovanja i da se adaptiram. Volim svoju zemlju, možda još nisam ni mator za reprezentaciju, ali sam previše daleko od Srbije i Evrope - poručio je Ninković.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.