DRŽI SE DULE FUDBALA! SAIGRAČI U TRANSU NAKON ŠTO JE VLAHOVIĆ ZAPEVAO! TRADICIJA SE MORALA ISPOŠTOVATI! (VIDEO)
Dušan Vlahović, Foto: instagram/ dusanvlahovicc

FK Juventus

DRŽI SE DULE FUDBALA! SAIGRAČI U TRANSU NAKON ŠTO JE VLAHOVIĆ ZAPEVAO! TRADICIJA SE MORALA ISPOŠTOVATI! (VIDEO)

I dok u Firenci još ne mogu da prebole odlazak Dušana Vlahovića, on se našao u iskušenju u crno-belom dresu toorinskog kluba.

Objavljeno: 22:54h

Dušan Vlahović je ove zime napravio "transfer bum" i prešao je u redove Juventusa za neverovatnih 67.000.000 evra, dok bi sam transfer mogao da naraste i do 75.000.000 u zavisnosti od bonusa.

Kako tradicija nalaže u Italiji, svaki igrač mora da se predstavi pevanjem pesme, a naš Dušan se odlučio za jedan italijanski hit koji je posebno oduševio sve navijače.

1 / 5 Foto: instagram/ dusanvlahovicc

Već dugo vremena unazad u Italiji postoji ovo zabavno pravilo koje primorava nove fudbalere u timovima da se predstave drugima tako što će na zajedničkoj večeri pevati neku pesmu po njihovom izboru, primera radi, isto je uradio i Dimitrije Kamenović kada je stigao u Lacio i to pesmom Nedeljka Bajića Baje.

Vlahović nije želeo da se vraća na srpsku muziku, pa je ostao na italijanskoj i zapevao je letnji hit iz 2019. godine, a radi se o pesmi Freda De Palme i Ane Mene koji nosi naziv "Una Volta ancora" i koji broji više od 220 miliona pregleda na Jutjubu.

Ova pesma je posebno pogodila i saigrače koji su mu pomogli u izvođenju ovog hita, a kako je to sve izgledalo možete pogledati u klipu na početku teksta.

Espreso/Telegraf


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.