ALEGRI MISTERIOZAN! SVI SA NESTRPLJENJEM ČEKAJU DA LI ĆE VLAHOVIĆ DEBITOVATI! VELIKE REČI UPUĆENE SRBINU!
Dušan Vlahović i Masimilijano Alegri, Foto: Profimedia

FK JUVENTUS

ALEGRI MISTERIOZAN! SVI SA NESTRPLJENJEM ČEKAJU DA LI ĆE VLAHOVIĆ DEBITOVATI! VELIKE REČI UPUĆENE SRBINU!

Trener Juventusa Masimilijano Alegri ne želi da sav fokus pred sutrašnji meč protiv Verone bude na dvojici novajlija, premda se najviše priča o Dušanu Vlahoviću.

Objavljeno:

Svetska javnost sa pažnjom iščekuje da li će Dušan Vlahović debitovati u nedelju na "Alijanc stadionu".

Alegri je pokušao maksimalno moguće da rastereti novajlije Dušana Vlahovića i Denisa Zakariju pred nedeljni potencijalni debi protiv Verone.

1 / 5 Foto: EPA/Alessandro di Marco

- Videćemo sutra da li će igrati. Njihov dolazak čini da ostali igrači budu još odgovorniji, a cilj se ne menja, želimo mesto među četiri najbolje ekipe. Pred nama je najvažniji deo sezone, nemamo više pravo na grešku - jasan je bio italijanski trener.

Priznao je da oseća rizik koji može doneti pojava novajlija na terenu, mada je svestan entuzijazma koji je doneo švajcarsko-srpski dvojac.

Utisak prve nedelje Vlahovića u Torinu je neverovatna volja Srbina i želja da se dokaže i napreduje.

- Vlahović je pametan dečko koji želi da napreduje. Ovo je veliki korak za njega, u Juventusu je drugačiji pritisak, ali on ima ogromnu želju da se dokaže. Impresioniran sam njegovom voljom. Hoće da trenira ceo dan, a to je ono što je potrebno da bi se napravio dobar rezultat. Njegovim dolaskom odgovornost je jednako raspodeljena - rekao je Alegri dodajući:

- Nije sav prtisak na Dušanovim leđima. On ima tek 22 godine, dao je mnogo golova za Fiorentinu, a želi isto to i u Juventusovom dresu. Ali, odgovonost je na svima. Polako i balansirano moramo da popravimo procenat golova. Dobro smo radili tokom pauze - naveo je Masimilijano Alegri.

Espreso/Sportske.net


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.