Grobari, igrač Partizana ima veoma važnu poruku za vas! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

pozvao navijače!

Grobari, igrač Partizana ima veoma važnu poruku za vas! (VIDEO)

- Mislim da će biti dosta teška utakmica, ali mi smo Partizan i u glavi su nam samo nova tri boda. Mislim da neće doći kao i ostale ekipe sa pet igrača pozadi i braniti se, ali sve je na nama. Ako mi budemo pravi rezultat neće izostati
Objavljeno:

Partizan u nedelju očekuje utakmica 19. kola Superlige koju Partizan igra protiv ekipe Javor Matisa iz Ivanjice.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

O klubu iz kojeg je došao, njihovoj igri, očekivanjima, ali i podršci sa tribina pričao je levi bek Partizana Nemanja Miletić.

– Bio sam u Javoru tri godine. Nosim veoma lepe uspomene iz tog kluba, dosta lepih stvari sam tamo doživeo… Lepo mesto i veoma prijatni ljudi. Poznajem dosta igrača koji još uvek igraju u ovoj postavi od Milovića, Đokića, Eliomara i ostalih. Ne zaboravimo da je legenda Partizana Vladica Kovačević rođen u tom prelepom gradu.

Defanzivac je istakao da sledeći rival crno-belih igra izuzetno lep fudbal...

- Igraju veoma dobar fudbal, pogotovo u poslednje vreme. Na čelu sa šefom Veselinovićem i kapitenom Milovićem svakoj ekipi znaju da zadaju dosta muka. Igraju veoma organizovano i disciplinovano. Mislim da će biti dosta teška utakmica, ali mi smo Partizan i u glavi su nam samo nova tri boda. Mislim da neće doći kao i ostale ekipe sa pet igrača pozadi i braniti se, ali sve je na nama. Ako mi budemo pravi rezultat neće izostati.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.