Zbog ovih stvari, verujemo u bolje sutra: Santa Fe uručio svoj pehar Šapekoenseu! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube

KAPA DOLE

Zbog ovih stvari, verujemo u bolje sutra: Santa Fe uručio svoj pehar Šapekoenseu! (FOTO) (VIDEO)

Predsednik Santa Fea Sesar Pastrana želeo je da na ovaj način oda počast
Objavljeno:

Dugo fudbalski svet nije zadesila tragedija kao pad aviona sa fudbalerima Šapekoensea, koji su putovali u Kolumbiju na finalnu utakmicu Kopa Sudamerikane.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kao što verovatno već znate, ovaj klub je simbolično proglašen osvajačem ovog takmičenja, a prošlogodišnji osvajač Santa Fe, poslao je ovom brazilskom klubu pehar namenjen najboljem u ovom takmičenju.

Predsednik Santa Fea Sesar Pastrana želeo je da na ovaj način oda počast, ali je odbio da daje intervjue kako bi sve ostalo u duhu skromnosti i velikog gesta za koji su reči suvišne.

SUZE SAME TEKU: Poginuli heroji krenuli kući, ovi prizori slamaju srca! (FOTO) (VIDEO)

Poznato je samo da je Pastrana pitao sve članove uprave da li su raspoloženi za ovaj gest, nije mnogo čekao na potvrdan odgovor. Dres Kempesa biće odnet supruzi, a trofej će večno sećati na veliki uspeh i još veću tragediju Čapekoensea.

- Rado smo primili trofej, to je ohrabrenje svim sportistima i navijačima Čapeka, da ćemo biti jednom šampioni ovog takmičenja. Naš grad je mali i trenutno veoma tužan, zato hvala od srca Kolumbiji za ovaj plemeniti gest - rekao je direktor kluba Marko Zole, koji je trenutno u Medeljinu. Naknadno, kada prođu dani najveće tuge, KONMEBOL će proglasiti Čapekoense za prvake Kopa Sudamerikana.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.