ANĆELOTI ZABRINUT ZBOG POLA TIMA! JOVIĆ JE MEĐU NJIMA!
Luka Jović, Foto: Profimedia

FK Real madrid

ANĆELOTI ZABRINUT ZBOG POLA TIMA! JOVIĆ JE MEĐU NJIMA!

Srpski fudbaler Luka Jović još se nije vratio u željenu formu nakon preležanog virusa korona i po svemu sudeći neće početi sutrašnji duel četvrtfinala Kupa kralja protiv Atletika u Bilbau.

Objavljeno: 07:37h

Kraljevski klub sasvim izvesno neće rizikovati sa rovitim Karimom Benzemom, ali trener Karlo Anćeloti ne vidi dostojnu alternativu u Joviću.

"Benzema je trenirao sa timom, ali nećemo da rizikujemo sa njim. Sutra je veoma važna utakmica. Videćemo kako bude išlo sa Brazilcima. Putovaće sa timom ukoliko ne budu umorni", kazao je Anćeloti na konferenciji za medije.

Elaborirao je slučaj Benzema istakavši da nema rizika pošto sutra nije finale Lige šampiona, a o letnjem prelaznom roku ostao je zakopčan dodajući da će u narednim mesecima biti više reči.

Ocenio je da se Jović još nije oporavio nakon preležane korone, te da će u napadu najverovatnije biti Geret Bejl i Eden Azar.

"Asensio je takođe spreman. Vraćaju se Vinisijus i Rodrigo, možda su umorni, ali opravak kod njih ide brže jer su mladi", rekao je Anćeloti.

Četvrtfinalni duel Kupa kralja između Real Madrida i Atletik Bilbaa igra se u četvrtak od 21:30 na "San Mamesu".


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.