NE STIŠAVAJU SE LOŠE REČI PREMA VLAHOVIĆU IZ FIRENCE: Predsednik Viole izneo nove optužbe na račun srpskog špica!
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

NE STIŠAVAJU SE LOŠE REČI PREMA VLAHOVIĆU IZ FIRENCE: Predsednik Viole izneo nove optužbe na račun srpskog špica!

Viola je na krilima srpskog napadača došla u vrh Serije A, od njegovog transfera u Juventus teškom 75 miliona su očigledno hteli više i ta njihova pohlepa se vidi u rečima prvogh čoveka Roka Komisa

Objavljeno:

Godinama unazad nisu mogli da primirišu mestu koje vodi u Evropu, transfer od 50 miliona i preko verovatno i ne znaju kada su napravili, a onda kada im je Dušan Vlahović sve to obezbedio čelnici Fiorentine našli su se uvređeni i povređeni.

Viola je na krilima srpskog napadača došla u vrh Serije A, od njegovog transfera u Juventus teškom 75 miliona su očigledno hteli više i ta njihova pohlepa se vidi u rečima prvogh čoveka Roka Komisa koji je ponovo nastavio da "udara" po Vlahoviću.

- Bilo je jasno da već ima spreman ugovor. Svaki put kada bih išao u Englesku, on je na kraju odbijao ponude. Uostalom, konsultanti Vlahovića su odjednom tražili duplu platu i nisu prihvatali mnogo veće ponude iz Premijer lige - rekao je Komiso i nastavio:

1 / 5 Foto: Profimedia

- Vlahović je hteo da uništi Fiorentinu, da ostane do kraja ugovora i besplatno ode u Juventus. Njegovi agenti su hteli deset odsto od transfera i ekskluzivno pravo da pregovaraju o sledećem potezu. Hteli su da zarade na taj način, nepošteni su i lažovi. Poslednji put kada sam video Vlahovića, nije se ni pozdravio.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.