AS MANČESTERA OPTUŽEN ZA NASILJE NAD DEVOJKOM: Odbila ga, on je isprebijao!
Mejson Grinvud, Foto: Paul Currie / PA Images / Profimedia

MANČESTER JUNAJTED

AS MANČESTERA OPTUŽEN ZA NASILJE NAD DEVOJKOM: Odbila ga, on je isprebijao!

Na audio snimcima koje je Harijet zabeležila čuje se kako je Mejson primorava da imaju seks, iako ga je nekoliko puta odbila

Objavljeno: 11:31h

Mladi fudbaler Mančester junajteda, Mejson Grinvud (20), optužen je za nasilje nad devojkom.

Poznatog fudbalera je devojka optužila za nasilje. Harijet Robson je na svom instagram profilu objavila zaprepašćujuće fotografije sa opisom:

"Za sve one koji žele da znaju šta mi je Mejson Grinvud uradio".

Krv joj se slivala niz lice, dok su ruke i noge prekrivene masnicama. Ukoliko se optužbe dokažu, mladi fudbaler bi bio u velikom problemu!

Takođe, na audio snimcima koje je Harijet zabeležila čuje se kako je Mejson primorava da imaju seks, iako ga je nekoliko puta odbila. Mladi fudbaler nije želeo da čuje ne kao odgovor, a to bi mogao da bude i ključan dokaz da je on naneo fizičke povrede sada već bivšoj devojci.

Mejson Grinvud je jedan od najtalentovanijih igrača Mančester junajteda i reprezentacije Engleske. On već ima 130 mečeva u seniorskom timu kluba sa Old Traforda, a debitovao je i za seniorsku selekciju iz koje je jednom prilikom izbačen zbog skandala koji je napravio sa saigračem.

Bendžamin Mendi, Mejson Grinvud, Gilfi Sigurdson
foto: Profimedia

SOS telefon za žene:

0800 100 007 Radnim danima od 10h do 20h * Ovaj poziv i usluga su besplatni

Na SOS telefonu kao i u individualnim konsultacijama rade specijalno edukovane konsultantkinje za rad sa ženama koje su preživele traumu muškog nasilja i imaju višegodišnje iskustvo u ovoj oblasti. Podrška ženama kroz konsultacije ima za cilj osnaživanje žena da izađu iz situacije nasilja. Razgovori na SOS telefonu mogu biti anonimni.

Espreso/Mondo


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.