NIJE MU BILO LAKO: Toni Kros ispričao od kada se ODAO alkoholu, a posebno kad je krenuo da cepa TEKILU!
Foto: EPA/JUANJO MARTIN

iskreno

NIJE MU BILO LAKO: Toni Kros ispričao od kada se ODAO alkoholu, a posebno kad je krenuo da cepa TEKILU!

Te sam večeri želio da pijem sa svima, ali nisam uspeo

Objavljeno:

Zvezda Real Madrida Toni Kros pričao je u podkastu "Einfach mal Luppen" zajedno sa svojim bratom Feliksom o različitim momentima u svojoj karijeri.

Trenutak najvećeg slavlja, kako je istakao, bilo je osvajanje Mundijala u Brazilu 2014. godine.

- Pobedili smo i bilo je lepo zagrliti svoju suprugu nakon šest nedelja razdvojenosti, odmah nakon poslednjeg zvižduka. Takođe smo razgovarali s Angelom Merkel u svlačionici. Bilo je lepo. Razgovarali smo malo o Meklenburg-Zapadnoj Pomeraniji (regiji u kojoj je Kros rođen) - rekao je Toni.

Potom se prisetio i momenta najbolnijeg poraza, a to je finale Lige šampiona 2012. godine kada je sa Bajernom u Minhenu na "Alijanc areni" izgubio posle penala od Čelsija.

Mahmud Abdalahi, Toni Kros, FK Real Madrid, FK Deportivo Alaves
foto: EPA/JuanJo Martin

- Nakon tog finala sam puno pio od frustracije i tuge. Sećam se da smo bili toliko utučeni da nam je trebala hitna pomoć. Tekila je bila jedino piće koje sam mogao da pijem i to je bio jedini način da ublažim bol. Na tekilu sam navalio i nakon što smo postali prvaci sveta 2014. godine - rekao je Kros.

- Te sam večeri želio da pijem sa svima, ali nisam uspeo. Jedino mi se ona od alkoholnih pića sviđala. Sledeći dan sam se osećao užasno. Nisam bio dobro i tada sam rekao da više nikad neću okusiti alkohol jer on ne donosi ništa dobro. Gadio mi se sam pogled na tekilu. Odustao sam od nje i ne nedostaje mi' - zaključio je Kros.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.