SAUTEMPTON ZA NAPADAČA ČELSIJA IZDVAJA REKORDAN NOVAC: Učiniće sve da ostane na Sent Merisu!
Foto: Profimedia

premijer liga

SAUTEMPTON ZA NAPADAČA ČELSIJA IZDVAJA REKORDAN NOVAC: Učiniće sve da ostane na Sent Merisu!

Novi vlasnik ima visoke ambicije

Objavljeno: 10:54h

Napadač Čelsija na pozajmici u Sautemptonu Armando Broja igra odlično ove sezone i Sveci ne kriju da bi voleli da potpišu trajni ugovor sa albanskim fudbalerom.

Italijanski novinar Fabricio Romano prenosi da je klub sa „Sent Merisa“, koji je u većinskom vlasništvu investicione kompanije Sport Republic, čiji je glavni investitor Dragan Šolak, spreman da izdvoji rekordnih 25 miliona funti.

Očekuje se da Sveci uskoro pošalju zvaničnu ponudu, a interesovanje za Broju pokazao je i Vest Hem.

„Broja voli da bude kod nas, mislim da možemo da potpišemo stalni ugovor sa njim. Bilo bi sjajno za nas ako bismo ga zadržali. Mladi igrači koji ne uspevaju da ostave traga u Čelsiju i Mančester Sitiju su ovde dobrodošli. Omogućićemo im platformu da se razviju i postanu nove zvezde“, izjavio je menadžer Sautemptona Ralf Hazenhitl.

Dvadesetogodišnji snažni napadač je u avgustu 2021. iz Čelsija došao na pozajmicu i u dresu Sautemptona postigao je sedam golova uz jednu asistenciju.

„Armando je sve bolji i bolji, krupan je i dobar golgeter. Ima neke jedinstvene kvalitete. Pažljivo ga pratimo, ali ćemo o njegovoj budućnosti odlučivati na leto“, izjavio je menadžer Čelsija Tomas Tuhel.

Albanac je za seniorski tim Čelsija odigrao samo jedan zvanični meč, a pre dolaska na „Sent Meris“ bio je pozajmljen i holandskom Viteseu.

(Espreso/Sport klub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.