Božović dobio kilo kafe od Terzića: Ne znam da li je Jović budućnost Zvezde!

IMA RAZLOG ZAŠTO TO TVRDI

Božović dobio kilo kafe od Terzića: Ne znam da li je Jović budućnost Zvezde!

Trener crveno-belih posle trijumfa nad "romantičarima" se dotakao toga da je mladi napadač već prodat, a govorio je i o ostalim talentima
Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da se raduje što je trijumfom nad OFK Beogradom nastavljena pobednička serija u Superligi, kao i da se nada da će tim tako igrati do kraja. Zvezda sa 4 komada razmontirala OFK-u: Božović dobio novi tandem Matos - Srnić! (VIDEO) - OFK se do crvenog kartona branio izvanredno, ali nam je njihov igrač pomogao, na našu sreću. Posle toga je bilo pitanje vremena kada ćemo i koliko golova postići. Raduje me što nastavljamo pobednički niz, nadam se da ćemo tako nastaviti do kraja - rekao je Božović posle utakmice.

Crveno-beli su nastupili bez najboljeg igrača ove sezone Aleksandra Kataija, kao i Sava Pavićevića, a Božović je rekao da mu je žao što njihove zamene neće igrati na narednoj utakmici. - Neću biti na slatkim mukama, muke tu nema. Vratiće se Katai i Pavićević, biće muka za ove što su igrali jer neće igrati sledeću - kazao je trener Zvezde i dodao da mu se dopala igra dvostrukog asistenta Bruna Matosa. Uz to govorio je i omladim igračima, a onda iznenadio konstatacijom o Luki Joviću.
- Luković predvodi ovaj tim, a tu su Sikimić, Anđelković i Pavićević uz koje mladi igrači stasavaju. Za Luku Jovića ne mogu da kažem da je budućnost Zvezde, jer je verovatno već prodat, ali se za Ristića nadam da će još dugo igrati ovde. Božović je kazao da je razgovarao sa generalnim direktorom kluba Zvezdanom Terzićem nakon jučerašnje konferencije na kojoj je kazao da u klubu "nema ni kafe". Grof zove Marsovce u pomoć: Plate nigde, niko nam se ne obraća, a ja nikad srećniji!
Fonet/Aleksandar Koković
- Razgovarao sam, doneo mi je kilo kafe - rekao je Božović i naveo da je "odlična situacija" u klubu kada je u pitanju novac, iako je juče kazao da igrači mesecima ne primaju novac. - Ne znam koliko je para stiglo, ne vodim računa o tome, zanima me samo ekipa. To su tako velike cifre da me glava zaboli. Mislim da Zvezda treba da ima predsednika i upravu. Prošlo je tri meseca, sami recite da li treba neko da se zainteresuje - rekao je Božović. (Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.